Non-stop dogwear Trekking vetovarustepaketti
Non-stop dogwear Trekking vetovarustepaketti Non-stop dogwear Trekking vetovarustepaketti

Non-stop dogwear Trekking vetovarustepaketti

159,90 €
Sisältää alv. 24 %

Paketti sisältää Trekking-vyön ihmiselle, Freemotion-vetovaljaat koiralle sekä joustavan Bungee Leash -vetoliinan.

Non-stop dogwear Trekking -vetovarustepaketti sopii monipuoliseen harrastamiseen: niin koirahiihtoon, koirajuoksuun kuin retkeilyynkin.

Vetovyö

Non-Stop Dogwearin Trekking Belt on käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa oleva vetovyö. Helppojen säätömahdollisuuksien ansiosta se sopii useimmille koiranomistajille niin lenkkeilyyn, hiihtoon kuin myös kilpailukäyttöönkin. Jos arvostat sitä, että vetovyö pysyy paikoillaan, on helppo pukea vaikka toppahousujenkin päälle sekä nopea säätää eri käyttäjille, valitse Trekking Belt.

  • Erittäin pehmeät toppaukset ja ergonominen leveä selkäosa jakavat vedon tasaisesti
  • Jalkaremmit pitävät vyön paikoillaan lantiolla (jalkaremmit saa halutessaan myös irroitettua, mutta tätä emme suosittele etenkään vahvojen koirien kanssa käytettäessä)
  • Avokoukku, josta hihnan saa nopeasti irroitettua. Halutessaan taluttimen/vetonarun voi pujottaa ensin D-lenkin läpi ja sitten avokoukkuun. Tällöin talutin ei pääse vahingossakaan irtoamaan! HUOM: Älä kiinnitä hihnaa pelkkään D-lenkkiin, sillä sitä ei ole suunniteltu kestämään vetoa.

Non-stop Trekking Beltin koon valinta

Mittaa vyötärösi ympärys noin lantioluiden kohdalta. Mallaa mittanauhalla, että harkitsemasi koon pehmustetun takaosan leveys yltää hiukan lantioluidesi etupuolelle. Juuri lantioluiden kohdalle loppuva pehmuste voi tuntua vedossa ikävältä.

Koon valinnassa kannattaa ottaa huomioon myös se, jos aiot käyttää vyötä talvella paksujen toppahousujen kanssa.

  • S-koko: pehmustetun osan leveys 60 cm, vyötärön maksimiympärys 125 cm. Sopii kapealanteisille henkilöille ja junioreille. S-koon valitsevat useimmiten alle 55 kiloa painavat käyttäjät.
  • M-koko: pehmustetun osan leveys 70 cm, vyötärön maksimiympärys 140 cm. Yleisin koko. Sopii yleensä hyvin esim. 60-kiloiselle naiselle tai 90-kiloiselle miehelle.
  • L-koko: pehmustetun osan leveys 80 cm. 


Vetovaljaat koiralle

Non-stop dogwear Freemotion on huippusuosittu vetovaljas, joka sopii useimmille koiraroduille. Freemotion sopii hyvin erilaisiin vetolajeihin mutta suunniteltu erityisesti koirahiihtoa, kärryajoa ja koirajuoksua ajatellen. Näissä lajeissa veto tulee normaalisti yläviistosta. Freemotionit on kehittäneet valjakkourheilijat, jotka kilpailevat kansainvälisellä tasolla ja tämän vuoksi tuote on erittäin hyvin testattu käytännössä. 

Freemotion-valjaat jättävät koiran hengitystiet vapaiksi. Hyvien säätömahdollisuuksien ansiosta sopii useimmille koiraroduille! 

Non-stop Freemotion-valjaan koon valinta

Katso koiran kaulan mittausohje alta (mitta rintalastan kärjen yläreunalta*) ja vertaa sitä taulukosta löytyvään valjaan todelliseen kaula-aukon mittaan. Vetovaljaan kaula-aukon hyvä, tarpeeksi napakka, istuvuus on tärkeää, joten koon valinta lähtee liikkeelle siitä. Kun olet määrittänyt sopivan kaula-aukon koon, katso täsmääkö koiran paino kyseisen koon viitekehykseen.

Joustava vetonaru

Non-stop dogwear Bungee Leash -vetonaru tarjoaa mukavuutta sekä sinulle että koirallesi. Joustava vetonaru on ehdoton varuste vetourheilulajeja harrastettaessa mutta on erinomainen nykäyksien vaimentaja myös arkiulkoilussa ja vaelluksilla. Bungee Leash on valmistettu joustavasta ydinmateriaalista, joka vaimentaa hyvin äkilliset nykäisyt, sekä tukevasta ja kestävästä ulkokuoresta. Non-Stopin Bungee Leash säilyttää hyvän elastisuuden todella pitkään!

Valitse pituus käyttötarkoituksen mukaan: 

  • Koirahiihtoon kannattaa valita pidempi, venytettynä 2.8 m pituinen Bungee Leash. Se sopii myös esim. pyöräilyyn tai kickbike-potkupyöräilyyn sekä polkujuoksuun koiran kanssa.
  • Lyhyempi versio, venytettynä 2 m pitkä Bungee Leash sopii parhaiten koirajuoksuun ja kävelyyn