Non-stop dogwear pienen koiran canicross-paketti
Non-stop dogwear pienen koiran canicross-paketti Non-stop dogwear pienen koiran canicross-paketti Non-stop dogwear pienen koiran canicross-paketti Non-stop dogwear pienen koiran canicross-paketti Non-stop dogwear pienen koiran canicross-paketti

Non-stop dogwear pienen koiran canicross-paketti

159,90 €
Sisältää alv. 24 %

Koirajuoksupaketti sisältää laadukkaat vetovaljaat, erityisesti juoksuun suunnitellun vetovyön sekä joustavan vetonarun.

Non-stop Dogwearin pienten koirien koirajuoksupaketti sopii niin aloittelijalle kuin aktiiviselle kisaajalle. Juoksukäytön lisäksi mainio valinta myös koiran kanssa ulkoiluun ja retkeilyyn.

Tämä pienille koirille suunnattu paketti eroaa normaalista Non-stop Canicross-paketistamme siten, että tässä vetoliinana on paremmin pienten koirien voimille sopiva Non-stop Touring Bungee. Suosittelemme valitsemaan pienten koirien paketin, mikäli koiran Freemotion-vetovaljaiden koko on 2 tai 3. Myös vain kevyesti vetävien 4-koon koirien kanssa voi hyvin vielä valita tämän paketin. Voimakkaammin vetävien, noin yli 15-kiloisten kanssa kannattaa jo valita normaali canicross-paketti. Tämä Touring Bungeen sisältävä paketti sopii myös mainiosti isompienkin koirien kanssa käytettäväksi esimerkiksi retkeillessä, kun joustoliinan ei tarvitse olla yhtä jäykkä kuin valjakkourheilua harrastaessa ja halutaan, että osa liinasta on joustamatonta.

Pienen koiran kanssa juoksuun suunnattu canicross-varustepaketti sisältää:

Vetovyö:
Non-stop dogwear CaniX Belt -juoksuvyö on kehitelty erityisesti canicrossiin eli koirajuoksuun. Perinteisempiin vetovöihin verrattuna CaniX Belt antaa juoksijalle erinomaisesti tukea ja "nostetta" alhaalle sijoittuvan vetopisteen ansiosta.

CaniX Beltin ainutlaatuinen rakenne takaa selkäsi hyvinvoinnin ja auttaa ylläpitämään oikeanlaisen juoksutekniikan. Tämä on tärkeää paitsi terveydelle myös suorituskyvylle. Vyö on valmistettu täyttämään kaikki kilpailusäännökset, ja se on kehitetty yhteistyössä maailman parhaiden koirajuoksijoiden kanssa kaiken tasoisille koirajuoksijoille.

Valjaat: 
Non-stop dogwear Freemotion on huippusuosittu vetovaljas, joka sopii useimmille koiraroduille. Freemotion sopii hyvin erilaisiin vetolajeihin mutta suunniteltu erityisesti koirahiihtoa, kärryajoa ja koirajuoksua ajatellen. Näissä lajeissa veto tulee normaalisti yläviistosta. Freemotionit on kehittäneet valjakkourheilijat, jotka kilpailevat kansainvälisellä tasolla ja tämän vuoksi tuote on erittäin hyvin testattu käytännössä. 

Freemotion-valjaat jättävät koiran hengitystiet vapaiksi. Hyvien säätömahdollisuuksien ansiosta sopii useimmille koiraroduille! Katso valjaiden mittataulukko ja ohjeet koon valintaan Freemotionin tuotesivulta.

Joustava vetonaru:

Non-stop dogwear Touring Bungee Leash -liinassa on jousto-osuus, jonka napakkuus on optimaalinen pienempien (noin alle 15-kiloisten tai vain kevyesti vetävien) koirien kanssa vetolajeja harrastettaessa. Touring Bungeen jousto ei ole yhtä jäykkä kuin kokonaan joustavassa Non-stop Bungee Leashissa, joten se myötää helpommin pienemmänkin koiran liikkeitä.

Touring Bungee -vetonaru tarjoaa mukavuutta sekä sinulle että koirallesi. Joustava vetonaru on ehdoton varuste vetourheilulajeja harrastettaessa mutta on erinomainen nykäyksien vaimentaja myös arkiulkoilussa ja vaelluksilla. Touring Bungeessa on kestävä mutta kevyt ruuviportillinen alumiinilukko.

Pienen koiran canicross-pakettiin kuuluu vakiona Touring Bungeen 23mm leveä ja 2.0m pitkä versio.