Orbiloc Sports Kit
Orbiloc Sports Kit

Orbiloc Sports Kit

Orbiloc
17,90 €
Sisältää alv. 24 %

Lisää kiinnitysmahdollisuuksia Orbiloc-huomiovalolle! Urheilusetillä saat kiinnitettyä Orbilocin käsivarteesi tai jalkaasi. Pikaklipsi ja joustava nauhakiinnike

Heti saatavilla 3 kpl

Orbiloc Dual Adjustable Sports Kit laajentaa Orbiloc-valon kiinnitysmahdollisuuksia: kiinnitä käsivarteen, jalkaan tai vaikka reppuun - ilman heilumista! 

Orbiloc Sports Kit sisältää käsivarteen tai jalkaan kiinnitettävän nauhakiinnikkeen sekä pikakiinnitysklipsin, joilla kirkkaasti loistava Orbiloc Turvavalo on helppo ja nopea pukea lenkeille. Sporttisettillä Orbilocia saa hyödynnettyä vaikkapa potkuttelijaan kiinnitettäväksi takavaloksi kickbike-lenkeille: takavalon kiinnitys itse potkupyörään kun on hiukan kinkkisempää.

Käsivarsikiinnike on valmistettu joustavasta sekä hengittävästä ohuesta neopreenista, joka on tarpeen tullen myös helppo pestä puhtaaksi. 

Nauhakiinnikkeessä on kestävä tarrakiinnitys, mutta se on silti pehmeä ja mukava paljaallekin iholle. Kiinnike on säädettävissä mittaan 24-40 cm.

Pikakiinnitysklipsi varmistaa Orbilocin aloillaan pysymisen heilumatta, eikä klipsi karkaa paikaltaan kovassakaan vauhdissa. Käsivarsikiinnikkeen lisäksi pikakiinnitysklipsi on mahdollista kiinnittää esimerkiksi taskuun, reppuun tai saappaaseen!

Orbiloc Dual Sports Kit -pakkaus sisältää:

  • 1 kpl Orbiloc Dual Clip Pikakiinnitysklipsi
  • 1 kpl Orbiloc Dual Armband Käsivarsikiinnike
Korkeus:
2 cm
Paino:
80 g
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet