Rex Specs Dog Goggles suojalasit
Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit

Rex Specs Dog Goggles suojalasit

79,90 €

Koirien suojalasit, joissa mukana aina yhdet kirkkaat linssit ja toiset linssit haluamallasi värillä.

Saatavuus yli 5 kpl

Rex Specs Dog Goggles koiran suojalasit / aurinkolasit pitävät huolta koirasi silmistä!

Lasit suojaavat koirasi silmiä esimerkiksi:

  • auringon UV-säteiltä - tarpeen erityisesti veden äärellä, lumella, tuntureilla ja vuorilla
  • pölisevältä hiekalta ja pölyltä
  • teräviltä oksilta ja risuilta
  • lumisokeudelta
  • tuulelta ja viimalta
  • silmävammojen tai -sairauksien hoidon aikana (mm. pannus / krooninen sarveiskalvon tulehdus ja värikalvon eli iiriksen rappeuma.

Koiriemme silmät joutuvat koetukselle jatkuvasti - pölisevä katupöly, terävät oksat metsässä tai keväthangilta heijastuva polttava auringonvalo - silmät ovat alttiita niin äkilliselle kuin ja ajan myötä muodostuvalle vahingoittumiselle. 

Tehokas UV-suojaus

Rex Specs koirien suojalasit on suunniteltu suojaamaan koirien silmiä kaikissa tilanteissa, sekä ennalta ehkäisevästi että lisäsuojana silmävammasta toipumisen aikana. Rex Specs -suojalasit sopivat hyvin myös jatkuvaan käyttöön koirille, joilla silmäsairaus vaatii elinikäistä UV-säteiltä suojautumista. Kaikki linssit on UV400-luokiteltu, ja ne suodattavat 99 % ultraviolettivalosta. Ne sopivat siis esimerkiksi kroonista sarveiskalvontulehdusta (pannus) sairastaville koirille. Lisäksi linssit ovat erittäin kestävää polykarbonaattia ja läpäisseet iskunkestävyystestin ANSI Z87.1-luokituksen (testattu L-koko).

Erinomainen käyttömukavuus ja säädettävyys

Säädettävät kiinnitysnauhat ja eri kokoiset kehykset takaavat erinomaisen istuvuuden kaikille koirille. Lasit toimitetaan aina kahdella linssillä, kirkkaalla ja tummennetulla linssillä. Linssien laaja, kaareva muotoilu ei rajoita tai vääristä koiran näkökenttää. Kehyksissä on panostettu ilmanvaihtoon, ja ne on pehmustettu vaahtomuovilla istuvuuden ja mukavuuden lisäämiseksi.

Linssien värit:
Rex Specs -lasien mukana tulee aina kahdet linssit. Toiset linssit ovat aina kirkkaat läpinäkyvät. Toisten linssien värin voit valita: Clear, Smoke, Red Mirror, Blue Mirror. Linssien värit löytyvät tuotekuvista. Eri linssit päästävät eri määrän valoa lävitseen, joten valitse linssin sävy käyttötarkoituksen mukaisesti. 

Clear - päästää 92 % valosta läpi. Toimii hämärällä säällä ja suojalaseina esimerkiksi metsästyskoirilla.
Smoke ja Red Mirror - päästää 20 % valosta läpi. Erinomaiset kirkkaalle säälle.
Blue Mirror - päästää 15 % valosta läpi. Erinomaiset kirkkaalle säälle.
Silver Mirror - päästää 13 % valosta läpi. Tummin linssivaihtoehto. Sopii kaikista aurinkoisimpiin olosuhteisiin, esim. tuntureihin ja veden äärelle.

Linssien kestävyys:
Lisäksi linssit ovat erittäin kestävää polykarbonaattia, joten ne kestävät iskuja erinomaisesti. Koirat eivät kuitenkaan osaa varoa lasien linssejä, joten niihin saattaa tulla käytössä ajan myötä naarmuja. Pienet naarmut eivät vielä estä linssien käyttöä. Rex Specs -laseihin saa myös varaosana edullisesti pelkkiä linssejä, ja ne on helppo vaihtaa kehyksiin. Tästä pääset varalinssituotteeseen.

Koiran totuttaminen suojalaseihin:
Suojalasit ovat koirallesi todennäköisesti uusi asia, joten harjoitteluun kannattaa käyttää hetki aikaa. Totuttaminen aloitetaan pelkillä kehyksillä (linssien irroittaminen ja kiinnittäminen käy helposti). Ensin pelkkien kehyksien pukemisesta ja pitämisestä tehdään koiralle miellyttävä asia esim. herkkujen avulla. Vasta kun koira on tottunut pitämään kehyksiä päässään, laitetaan kehyksiin kiinni linssit. Ensiksi kannattaa aloittaa lasien mukana tulevilla kirkkailla läpinäkyvillä linsseillä ja vaihtaa sävytettyihin linsseihin vasta kun koira on tottunut laseihin.

Rex Specs suojalasien kokovalinta:

1. Mittaa pään ympärys noin kaksi senttimetriä koiran silmien yläpuolelta
2. Mittaa kuonon ympärys koiran silmien edestä, noin suupielien kohdalta
Mikäli koirasi on kokojen välissä, Rex Specs suosittelee valitsemaan yleensä suuremman koon.

KokomerkintäPään ympärysKuonon ympärysRotuesimerkkejä
XSalle 26 cmalle 15 cmkääpiövillakoira
S26-30 cm15-20 cmkesk.villakoira
SW (small wide)30-38 cm15-22 cmkoirille, joilla erityisen leveä pää ja tylppä kuono, esim. bostoninterrieri
M30-35 cm20-22 cmcockerspanieli, beagle
L35-44 cm22-29 cmkultainennoutaja, saksanseisoja, belgianpaimenkoira, saksanpaimenkoira
XLyli 44 cmyl 29 cmrottweiler, malamuutti, tanskandoggi


Lue lisää Rex Specs suojalasien hyödyistä blogiartikkelistamme.

Yhteensopivat tuotteet