Rex Specs Dog Goggles suojalasit
Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit

Rex Specs Dog Goggles suojalasit

69,90 €
79,90 €
Sisältää alv. 24 %

Koirien suojalasit/aurinkolasit, joissa mukana aina yhdet kirkkaat linssit ja toiset linssit haluamallasi värillä.

Rex Specs Dog Goggles koiran suojalasit / aurinkolasit pitävät huolta koirasi silmistä!

Koiriemme silmät joutuvat koetukselle jatkuvasti - pölisevä katupöly, terävät oksat metsässä tai keväthangilta heijastuva polttava auringonvalo - silmät ovat alttiita niin äkilliselle kuin ja ajan myötä muodostuvalle vahingoittumiselle.

RexSpecs -lasit suojaavat koirasi silmiä esimerkiksi:

  • auringon UV-säteiltä - tarpeen erityisesti veden äärellä, lumella, tuntureilla ja vuorilla
  • pölisevältä hiekalta ja pölyltä
  • teräviltä oksilta ja risuilta
  • lumisokeudelta
  • tuulelta ja viimalta
  • silmävammojen tai -sairauksien hoidon aikana (mm. pannus / krooninen sarveiskalvon tulehdus ja värikalvon eli iiriksen rappeuma).

RexSpecs koirien aurinkolasien linsseissä on tehokas UV-suojaus

Rex Specs koirien suojalasit on suunniteltu suojaamaan koirien silmiä kaikissa tilanteissa, sekä ennalta ehkäisevästi että lisäsuojana silmävammasta toipumisen aikana. Rex Specs -suojalasit sopivat hyvin myös jatkuvaan käyttöön koirille, joilla silmäsairaus vaatii elinikäistä UV-säteiltä suojautumista. Kaikki linssit väristä riippumatta on UV400-luokiteltu, ja ne suodattavat 99 % ultraviolettivalosta. Ne sopivat siis esimerkiksi kroonista sarveiskalvontulehdusta (pannus) sairastaville koirille. Lisäksi linssit ovat erittäin kestävää polykarbonaattia ja läpäisseet iskunkestävyystestin ANSI Z87.1-luokituksen (testattu L-koko).

Erinomainen käyttömukavuus ja säädettävyys

Säädettävät kiinnitysnauhat ja eri kokoiset kehykset takaavat erinomaisen istuvuuden kaikille koirille. Lasit toimitetaan aina kahdella linssillä, kirkkaalla ja tummennetulla linssillä. Linssien laaja, kaareva muotoilu ei rajoita tai vääristä koiran näkökenttää. Kehyksissä on panostettu ilmanvaihtoon, ja ne on pehmustettu vaahtomuovilla istuvuuden ja mukavuuden lisäämiseksi. Lasit pysyvät hyvin päässä kovemmassakin menossa!

Koiran totuttaminen Rex Specs -suojalaseihin

Suojalasit ovat koirallesi todennäköisesti uusi asia, joten harjoitteluun kannattaa käyttää hetki aikaa. Totuttaminen aloitetaan pelkillä kehyksillä (linssien irroittaminen ja kiinnittäminen käy helposti). Ensin pelkkien kehyksien pukemisesta ja pitämisestä tehdään koiralle miellyttävä asia esim. herkkujen avulla. Vasta kun koira on tottunut pitämään kehyksiä päässään, laitetaan kehyksiin kiinni linssit. Ensiksi kannattaa aloittaa lasien mukana tulevilla kirkkailla läpinäkyvillä linsseillä ja vaihtaa sävytettyihin linsseihin vasta kun koira on tottunut laseihin.


Rex Specs -linssien värit:
Rex Specs -lasien mukana tulee aina kahdet linssit. Toiset linssit ovat aina kirkkaat läpinäkyvät. Toisten linssien värin voit valita: Clear, Smoke, Red Mirror, Blue Mirror, Green Mirror tai Silver Mirror. Linssien värit löytyvät tuotekuvista. Eri linssit päästävät eri määrän valoa lävitseen, joten valitse linssin sävy käyttötarkoituksen mukaisesti. Kaikissa linsseissä on samanlainen UV-suojaus (99.9% UVA ja UVB), myös kirkkaissa.

  • Clear - päästää 92 % valosta läpi. Toimii hämärällä säällä ja suojalaseina esimerkiksi metsästyskoirilla. Naarmut näkyvät kirkkaassa linssissä kaikista vähiten. UV-suojaus on tässä sama kuin värillisissä linsseissä.
  • Smoke ja Red Mirror - päästää 20 % valosta läpi. Erinomaiset kirkkaalle säälle.
  • Blue Mirror ja Green Mirror - päästää 15 % valosta läpi. Erinomaiset kirkkaalle säälle.
  • Silver Mirror - päästää 13 % valosta läpi. Tummin linssivaihtoehto. Sopii kaikista aurinkoisimpiin olosuhteisiin, esim. tuntureihin ja veden äärelle. Suosittu valinta sellaisille koirille, jotka siristelevät voimakkaasti silmiään valoisalla säällä.

Rex Specs -linssien kestävyys

Rex Specs -inssit ovat erittäin kestävää polykarbonaattia, joten ne kestävät iskuja erinomaisesti. Koirat eivät kuitenkaan osaa varoa lasien linssejä, joten niihin saattaa tulla käytössä ajan myötä naarmuja. Pienet naarmut eivät vielä estä linssien käyttöä. Rex Specs -laseihin saa myös varaosana edullisesti pelkkiä linssejä, ja ne on helppo vaihtaa kehyksiin. Tästä pääset varalinssituotteeseen.

Rex Specs suojalasien kokovalinta

1. Mittaa pään ympärys noin kaksi senttimetriä koiran silmien yläpuolelta
2. Mittaa kuonon ympärys koiran silmien edestä, noin suupielien kohdalta
Mikäli koirasi on kokojen välissä, Rex Specs suosittelee valitsemaan yleensä suuremman koon.

HUOM: Small-Wide koko poikkeaa muodoltaan muista koista. Se ei siis ole S- ja M-koon välikoko, vaan lasit ovat selvästi suoremmat. Smal-Wide sopii koirille, joilla on lyhyt kuono ja leveä kallo, kuten esim. bostoninterrierit.

KokomerkintäPään ympärysKuonon ympärysRotuesimerkkejä
XSalle 26 cmalle 15 cmkääpiövillakoira, pomeranian
S26-30 cm15-20 cmkesk.villakoira, jackrusselinterrieri
SW (small wide)30-38 cm15-22 cmkoirille, joilla erityisen leveä pää ja tylppä kuono, esim. bostoninterrieri
M30-35 cm20-22 cmcockerspanieli, beagle, espanjanvesikoira
L35-44 cm22-29 cmkultainennoutaja, saksanseisoja, belgianpaimenkoira, staffi
XLyli 44 cmyli 29 cmsaksanpaimenkoira, rottweiler, malamuutti, tanskandoggi, iso staffi


Lue lisää Rex Specs suojalasien hyödyistä blogiartikkelistamme.

TOIMITUSAIKA:
Oman varastomme saldotilanteen näet pudotusvalikosta. Varastossamme olevien tuotteiden toimitus heti. Varastostamme loppumaan päässeiden Rex Specs tuotteiden toimitusaika tilauksesta noin 3-5 viikkoa. Ole yhteydessä info@traildog.fi, mikäli haluat tarkemman toimitusaika-arvion omasta varastostamme loppuneelle koolle/väriyhdistelmälle.

Tutustu lisää Rex Specseihin alla olevista videoista.

Rex Specs -lasien koon määrittäminen:

Rex Specs -lasien sovitus ja säätäminen:

Rex Specs -lasien linssien vaihtaminen:


Yhteensopivat tuotteet