Rex Specs Dog Goggles suojalasit
Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit Rex Specs Dog Goggles suojalasit

Rex Specs Dog Goggles suojalasit

79,90 €

Koirien suojalasit, joissa mukana aina yhdet kirkkaat linssit ja toiset linssit haluamallasi värillä.

Varastossa: 2 kpl

HUOM: Valmistajan tämän hetkisen heikon varastotilanteen vuoksi varastostamme loppuneiden Rex Specs -tuotteiden toimitusaika-arvio menee heinäkuun loppupuolelle. Lasit ovat kuitenkin normaalisti tilattavissa.

Rex Specs Dog Goggles koirien suojalasit pitävät huolta koirasi silmistä!

Lasit suojaavat koirasi silmiä esimerkiksi:

  • pölisevältä hiekalta/pölyltä
  • teräviltä oksilta ja risuilta
  • auringonvalolta - lumella, veden äärellä, tuntureilla ja vuorilla
  • tuulelta ja viimalta
  • silmävammojen tai -sairauksien hoidon aikana.

Koiriemme silmät joutuvat koetukselle jatkuvasti - pölisevä katupöly, terävät oksat metsässä tai keväthangilta heijastuva polttava auringonvalo - silmät ovat alttiita niin äkilliselle kuin ja ajan myötä muodostuvalle vahingoittumiselle. 

Rex Specs koirien suojalasit on suunniteltu suojaamaan koirien silmiä kaikissa tilanteissa, sekä ennalta ehkäisevästi että lisäsuojana silmävammasta toipumisen aikana. Kaikki linssit on UV400-luokiteltu, ja ne suodattavat 99 % ultraviolettivalosta. Ne sopivat siis esimerkiksi kroonista sarveiskalvontulehdusta (pannus) sairastaville koirille. Lisäksi linssit ovat erittäin kestävää polykarbonaattia ja läpäisseet iskunkestävyystestin ANSI Z87.1-luokituksen (testattu L-koko).

Säädettävät kiinnitysnauhat ja eri kokoiset kehykset takaavat erinomaisen istuvuuden kaikille koirille. Lasit toimitetaan aina kahdella linssillä, kirkkaalla ja tummennetulla linssillä. Linssien laaja, kaareva muotoilu ei rajoita tai vääristä koiran näkökenttää. Kehyksissä on panostettu ilmanvaihtoon, ja ne on pehmustettu vaahtomuovilla istuvuuden ja mukavuuden lisäämiseksi.

Linssien värit:
Rex Specs -lasien mukana tulee aina kahdet linssit. Toiset linssit ovat aina kirkkaat läpinäkyvät. Toisten linssien värin voit valita: Clear, Smoke, Red Mirror, Blue Mirror. Linssien värit löytyvät tuotekuvista. Eri linssit päästävät eri määrän valoa lävitseen, joten valitse linssin sävy käyttötarkoituksen mukaisesti. 

Clear - päästää 92 % valosta läpi. Toimii hämärällä säällä ja suojalaseina esimerkiksi metsästyskoirilla.
Smoke ja Red Mirror - päästää 20 % valosta läpi. Erinomaiset kirkkaalle säälle.
Blue Mirror - päästää 15 % valosta läpi. Erinomaiset kirkkaalle säälle.
Silver Mirror - päästää 13 % valosta läpi. Tummin linssivaihtoehto. Sopii kaikista aurinkoisimpiin olosuhteisiin, esim. tuntureihin ja veden äärelle.

Linssien kestävyys
Lisäksi linssit ovat erittäin kestävää polykarbonaattia, joten ne kestävät iskuja erinomaisesti. Koirat eivät kuitenkaan osaa varoa lasien linssejä, joten niihin saattaa tulla käytössä ajan myötä naarmuja. Pienet naarmut eivät vielä estä linssien käyttöä. Rex Specs -laseihin saa myös varaosana edullisesti pelkkiä linssejä, ja ne on helppo vaihtaa kehyksiin. Tästä pääset varalinssituotteeseen.

Koiran totuttaminen suojalaseihin
Suojalasit ovat koirallesi todennäköisesti uusi asia, joten harjoitteluun kannattaa käyttää hetki aikaa. Totuttaminen aloitetaan pelkillä kehyksillä ja tehdään niiden pukemisesta koiralle miellyttävä asia esim. herkkujen avulla. Vasta kun koira on tottunut pitämään kehyksiä päässään, laitetaan kehyksiin kiinni linssit. Ensiksi kannattaa aloittaa lasien mukana tulevilla kirkkailla läpinäkyvillä linsseillä.

Rex Specs suojalasien kokovalinta:

1. Mittaa pään ympärys noin kaksi senttimetriä koiran silmien yläpuolelta
2. Mittaa kuonon ympärys koiran silmien edestä, noin suupielien kohdalta

XS: Pää alle 26 cm, kuono alle 15 cm
S: Pää 26-30 cm, kuono 15-20 cm
SW eli small-wide: Pää 30-38 cm, kuono 15-22 cm (koirille, joilla erityisen leveä pää ja tylppä kuono, esim. bostoninterrieri)
M: Pää 30-35 cm, kuono 20-22 cm
L: Pää 35-44 cm, kuono 22-29 cm
XL: Pää yli 44 cm, kuono yli 29 cm


Lue lisää Rex Specs suojalasien hyödyistä blogiartikkelistamme.

Yhteensopivat tuotteet