Rex Specs Original suojalasien linssit
Rex Specs Original suojalasien linssit Rex Specs Original suojalasien linssit Rex Specs Original suojalasien linssit Rex Specs Original suojalasien linssit Rex Specs Original suojalasien linssit Rex Specs Original suojalasien linssit Rex Specs Original suojalasien linssit Rex Specs Original suojalasien linssit Rex Specs Original suojalasien linssit

Rex Specs Original suojalasien linssit

Rex Specs
Tuotetta rajoitettu erä.
13,90 €
Sisältää alv. 24 %

Lisälinssit alkuperäisiin Rex Specs -suojalaseihin. Eivät yhteensopivat uudemman V2-kehyksen kanssa.

Helposti vaihdettavat linssit alkuperäisiin Rex Specs -koirien aurinkolaseihin / suojalaseihin. 

Rex Specs vaihdettavat varalinssit sopivat yhteen alkuperäisiin Rex Specs suojalaseihin. Jos koirasi lasit ovat uudempaa, keväällä 2022 markkinoille tullutta V2-versiota, katso tuotetta: Rex Specs V2 suojalasien linssit.

Miten tunnistat kumpaa versiota koirasi lasit ovat:

 • Lasien V2-malli on tullut markkinoille keväällä 2022. Mallin tunnistat siitä, että kehyksissä on painettuna RexSpecs-teksti. Itse linsseissä ei ole logoa.
 • Aiemman alkuperäisen version kehysmuovissa ei ole logoa, vaan RexSpecs-teksti löytyy valkoisena itse linsseistä

HUOM: Alkuperäisiin laseihin ei valmisteta enää peililinssejä, joten niitä on saatavilla vain varastosta löytyvä erä. Tulevaisuudessa vanhempiin laseihin saa hankittua siis vain smoke- ja clear-linssejä.

Rex Specseillä pidät huolta koirasi silmistä!

Lasit suojaavat koirasi silmiä esimerkiksi:

 • pölisevältä hiekalta/pölyltä
 • teräviltä oksilta ja risuilta
 • auringonvalolta - lumella, veden äärellä, tuntureilla ja vuorilla
 • tuulelta ja viimalta
 • silmävammojen tai -sairauksien hoidon aikana.

Koiriemme silmät joutuvat koetukselle jatkuvasti - pölisevä katupöly, terävät oksat metsässä tai keväthangilta heijastuen polttava auringonvalo - silmät ovat alttiita äkillisille ja ajan myötä muodostuvalle vahingoittumiselle. 

Rex Specs koirien suojalasit on suunniteltu suojaamaan koirien silmiä kaikissa tilanteissa, sekä ennalta ehkäisevästi että lisäsuojana silmävammasta toipumisen aikana. Kaikki linssit on UV400 luokiteltu, ja ne suodattavat 99 % ultraviolettivalosta. Ne sopivat siis esimerkiksi kroonista sarveiskalvontulehdusta (pannus) sairastaville koirille. Lisäksi linssit ovat erittäin kestävää polykarbonaattia ja läpäisseet iskunkestävyystestin ANSI Z87.1-luokituksen (testattu L-koko).

Linssien värit:
Linssien värit löytyvät tuotekuvista. Eri linssit päästävät eri määrän valoa lävitseen, joten valitse linssin sävy käyttötarkoituksen mukaisesti. Kaikissa linsseissä on samanlainen UV-suojaus (99.9% UVA ja UVB), myös kirkkaissa.

 • Clear - päästää 92 % valosta läpi. Toimii hämärällä säällä ja suojalaseina esimerkiksi metsästyskoirilla. Naarmut näkyvät kirkkaassa linssissä kaikista vähiten. UV-suojaus on tässä sama kuin värillisissä linsseissä.
 • Smoke ja Red Mirror - päästää 20 % valosta läpi. Erinomaiset kirkkaalle säälle.
 • Blue Mirror ja Green Mirror - päästää 15 % valosta läpi. Erinomaiset kirkkaalle säälle.
 • Silver Mirror - päästää 13 % valosta läpi. Tummin linssivaihtoehto. Sopii kaikista aurinkoisimpiin olosuhteisiin, esim. tuntureihin ja veden äärelle. Suosittu valinta sellaisille koirille, jotka siristelevät voimakkaasti silmiään valoisalla säällä.

  Linssien kestävyys
  Lisäksi linssit ovat erittäin kestävää polykarbonaattia, joten ne kestävät iskuja erinomaisesti. Koirat eivät kuitenkaan osaa varoa lasien linssejä, joten niihin saattaa tulla käytössä ajan myötä naarmuja. Pienet naarmut eivät vielä estä linssien käyttöä. Rex Specs -laseihin saa myös varaosana edullisesti pelkkiä linssejä, ja ne on helppo vaihtaa kehyksiin.

Koiran totuttaminen suojalaseihin
Suojalasit ovat koirallesi todennäköisesti uusi asia, joten harjoitteluun kannattaa käyttää hetki aikaa. Totuttaminen aloitetaan pelkillä kehyksillä ja tehdään niiden pukemisesta koiralle miellyttävä asia esim. herkkujen avulla. Vasta kun koira on tottunut pitämään kehyksiä päässään, laitetaan kehyksiin kiinni linssit.


TOIMITUSAIKA:
Oman varastomme saldotilanteen näet pudotusvalikosta. Varastossamme olevien tuotteiden toimitus heti. Varastostamme loppumaan päässeiden Rex Specs tuotteiden toimitusaika tilauksesta noin 4-6 viikkoa.

Video Rex Specs -linssien vaihtamisesta kehyksiin:


Paino:
50 g