Ruffwear Palisades Pack
Ruffwear Palisades Pack Ruffwear Palisades Pack Ruffwear Palisades Pack Ruffwear Palisades Pack Ruffwear Palisades Pack Ruffwear Palisades Pack

Ruffwear Palisades Pack

Ruffwear
195,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Koirareppujen ehdoton kunkku, jota voi käyttää myös pelkkänä valjaana. Laatua ja käyttöominaisuuksia arvostavalle vaeltajalle.

Saatavuus 2 kpl

Palisades Pack on monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu koiran reppu, jota kannattaa ehdottomasti harkita erityisesti, mikäli retkeily on säännöllinen harrastuksenne. 

Ruffwear Palisades on viimeiseen asti mietitty kokonaisuus, ja sen sisäänrakennettu kompressiosysteemi erottaa sen kaikista muista koirarepuista. Laukkujen sisällä olevien kiristyskuminauhojen ansiosta laukkujen tilavuus on säädettävissä ja repun painopiste istuu mahdollisimman lähellä koiran kehoa eli reppu ei pääse heilumaan puolelta toiselle ja häiritsemään koiran tasapainoa.

Ruffwear Palisades pohjautuu nopeasti irroitettavissa olevien laukkujen alla olevaan Y-malliseen Ruffwear Web Master -valjaaseen. Valjas on retkeilijöiden suosima jo sellaisenaan: rinta- ja vatsaremmin sekä selässä olevan tukevan kahvan ansiosta koiraa voi avustaa hankalassa maastossa eikä valjaasta pääse myöskään peruuttamalla irti.

Ominaisuudet:

  • Laukut saa kätevästi irti lepotaukoja tai vesien ylityksiä varten - tai milloin tahansa, kun haluat käyttää pelkkää valjasta
  • Kompressiosysteemillä laukkujen tilavuutta voi säädellä ja tasapainottaa reppua
  • Laukkujen sisällä on verkkotaskut ja repun päällä varustelenkkejä, joihin saa kiinnitettyä esimerkiksi makuualustan
  • Laukkujen alla olevat kiinnityslenkit estävät laukkujen pomppimisen koiran juostessa
  • Repun mukana tulee kaksi 1 litran pehmeää, taittuvaa, BPA-vapaata vesipulloa
  • Laukkujen sisällä on erilliset vesipullotaskut, jotka on sijoiteltu lähimmäksi koiran kehoa, jotta painopiste pysyy optimaalisesti lähellä koiraa.
  • Vesitiiviit vetoketjut
  • Heijastavat tereet
  • Valjaissa on tukeva kahva, josta koiraa voi avustaa tai pitää lähellä esim. ohituksien ajan.
  • Laadukkaat, kestävät materiaalit

Koon valinta:
Mittaa ensin koirasi rinnanympärys (leveimmästä kohtaa etujalkojen takaa). Tämän jälkeen vertaa taulukossa annettuja kyseisen koon muita mittoja koiraasi. Koiran rinnanympäryksen jäädessä kokojen väliin, Ruffwear suosittelee valitsemaan Palisades Packista pienemmän koon.

KokoKoiran
rinnanympärys
Repun selkäosan pituusRepun kaulanympärys noinRintaremmin
pituus
Repun painoTilavuus
S56–69 cm24 cm42–55 cm20–26 cm800 g14 litraa
M69–81 cm29 cm42–60 cm24–31 cm840 g17,5 litraa
L/XL81–107 cm34 cm52–72 cm25–36 cm980 g
24 litraa


Jos kaipaat Palisadesista "riisutumpaa" versiota, tai pikkukoiralle sopivaa reppukokoa, kannattaa tutustua Ruffwear Approach Packiin.