Ruffwear Roamer Bungee Leash
Ruffwear Roamer Bungee Leash Ruffwear Roamer Bungee Leash Ruffwear Roamer Bungee Leash Ruffwear Roamer Bungee Leash Ruffwear Roamer Bungee Leash Ruffwear Roamer Bungee Leash Ruffwear Roamer Bungee Leash Ruffwear Roamer Bungee Leash Ruffwear Roamer Bungee Leash Ruffwear Roamer Bungee Leash Ruffwear Roamer Bungee Leash

Ruffwear Roamer Bungee Leash

Ruffwear
56,90 €
Sisältää alv. 24 %

Joustava hihna, jonka saa näppärästi kiinni myös vyötärölle. Sopii mainiosti koiran kanssa juoksemiseen ja pyöräilyyn. Uudistunut 2021 malli!

Ruffwear Roamer Bungee Leash on erinomainen talutinvalinta esimerkiksi vaelluksille, juoksulenkeille tai koiran kanssa pyöräilyyn. 

Nykäyksiä vaimentavan jousto-osuuden lisäksi Roamer Bungee Leashin ehdoton ykkösominaisuus on se, että hihnan saa nopeasti kiinnitettyä myös vyötärölle. Näin ulkoiluttaja saa kätensä vapaaksi riippumatta siitä, onko koira kytkettynä vai vapaana. Kun koira ei ole hihnassa, Roamer Leash on helppo kiepsauttaa kokonaan ulkoilijan vyötärölle ja se kulkee heilumatta mukana (lukon voit kiinnittää esim. kädensijan kakkapussikiinnikkeeseen tai muuhun sopivaan kohtaan). Roamer Leash sopii siis erinomaisesti esimerkiksi koiran juoksuttamiseen pyörän vierellä, juoksulenkeille tai lastenvaunujen kanssa käveleville. 

Ruffwear Roamer Bungee Leashissa on joustavan osuuden lisäksi koiraa lähellä olevassa päässä kätevä kahva, josta koiran saa tukevasti lähelle esim. ohitustilanteita varten. Kädensijassa on mukava pehmuste ja koirankakkapussinkin saa sidottua mukaan erilliseen lenkkiin.

  • kestävä, kevyt ja nopeakäyttöinen alumiinilukko (älä anna isohkon ulkonäön hämätä, lukko on kevyt)
  • joustava osa vähentää nykäyksiä
  • kestävä pikasolki vyötärökiinnitystä varten
  • kädensijan/vyötärölenkin koko on vapaasti säädettävissä
  • vyötäröllä oleva talutin on helppo kiepsauttaa kokonaan vyötärölle silloin jos koira kulkee vapaana
  • hihnan leveys 25 mm
  • valittavissa kaksi eri pituutta: 1,7 - 2,1 m sekä 2,2 - 3,4 m. Lyhyempi versio on suosittu koiran kanssa lenkkeilyyn ja pyöräilyyn (tarpeeksi lyhyt jottei sotkeudu polkimiin). Pidempi versio on retkeilijöiden suosima.
  • HUOM: Tämän taluttimen joustoa ei ole tarkoitettu varsinaisiin vetourheilulajeihin. Jatkuvaan, voimakkaaseen vetoon suosittelemme liinan valintaa vetoliinavalikoimastamme

Ruffwear BUNGEE Roamer Leash: tutun tuotteen uudistunut malli

Ruffwear Roamer on uusiutunut alkuvuodesta 2021. Tässä uudessa mallissa (Roamer Bungee Leash) jouston pitkäikäisyyteen on kiinnitetty aiempaa parempaa huomiota.

Paino:
150 g
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet