Ruffwear Roamer Leash
Ruffwear Roamer Leash Ruffwear Roamer Leash Ruffwear Roamer Leash Ruffwear Roamer Leash Ruffwear Roamer Leash Ruffwear Roamer Leash Ruffwear Roamer Leash

Ruffwear Roamer Leash

Ruffwear
42,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Joustava hihna, jonka saa näppärästi kiinni myös vyötärölle. Sopii mainiosti koiran kanssa juoksemiseen ja pyöräilyyn.

Saatavuus 4 kpl

Huom: Tuotteesta on tullut alkuvuodesta 2021 uudistettu versio: Ruffwear Roamer Bungee Leash.

Ruffwear Roamer Leash on erinomainen talutinvalinta esimerkiksi vaelluksille tai koiran kanssa maastopyöräilyyn.

Nykäyksiä vaimentavan jousto-osuuden lisäksi Roamer Leashin ehdoton ykkösominaisuus on se, että hihnan saa nopeasti kiinnitettyä myös vyötärölle. Näin ulkoiluttaja saa kätensä vapaaksi riippumatta siitä, onko koira kytkettynä vai vapaana. Kun koira ei ole hihnassa, Roamer Leash kulkee heilumatta ulkoilijan vyötäröllä (lukon voit kiinnittää esim. kädensijan kakkapussikiinnikkeeseen tai muuhun sopivaan kohtaan). Roamer Leash sopii siis erinomaisesti esimerkiksi koiran juoksuttamiseen pyörän vierellä, juoksulenkeille tai lastenvaunujen kanssa käveleville. 

Ruffwear Roamer Leashissa on joustavan osuuden lisäksi koiraa lähellä olevassa päässä kätevä kahva, josta koiran saa lähdelle esim. ohitustilanteita varten. Kädensijassa on mukava pehmuste ja koirankakkapussinkin saa sidottua mukaan erilliseen lenkkiin.

  • kestävä, kevyt ja nopeakäyttöinen alumiinilukko (älä anna isohkon ulkonäön hämätä, lukko on kevyt)
  • joustava osa vähentää nykäyksiä (huom. Roamer Leashin jousto-osan napakkuus ei riitä varsinaisiin vetourheilulajeihin muilla kuin aivan pienimmillä koirilla)
  • kestävä pikasolki vyötärökiinnitystä varten
  • kädensijan/vyötärölenkin koko on vapaasti säädettävissä
  • vyötäröllä oleva talutin on helppo kiepsauttaa kokonaan vyötärölle silloin jos koira kulkee vapaana
  • valittavissa kaksi eri pituutta: 1,7 - 2,1 m sekä 2,2 - 3,4 m (lyhyempi versio on suosittu koiran kanssa pyöräilyyn ja juoksuun, pidempi versio mm. retkeilyyn)