Ruffwear Web Master
Ruffwear Web Master Ruffwear Web Master Ruffwear Web Master Ruffwear Web Master Ruffwear Web Master Ruffwear Web Master

Ruffwear Web Master

Ruffwear
79,90 €
Sisältää alv. 24 %

Tukevat ja varmasti päällä pysyvät valjaat koirallesi. Retkeilijöiden ja rescuekoirien klassikko! Koiraa on helppo avustaa ja jarru estää valjaista karkaamista.

Ruffwear Webmaster-valjaat ovat erityisesti retkeilijöiden ja rescuekoirien suosiossa. Niistä koiraa on helppo avustaa, ja pois pakittaminen on mahdotonta.

Ruffwear Web Master -valjaat toimivat erinomaisesti esimerkiksi haastavassa maastossa liikuttaessa. Ne ovat suosittu valinta myös kuntoutuskäyttöön, vanhoille koirille tai koirille, joilla on tapana rimpuilla itsensä irti normaaleista valjaista/pannasta. Taaempi, rintakehän takana oleva poikittainen nauha sopivaksi kiristettynä estää nimittäin koiran peruuutamisen pois valjaista. Täten ne sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi aroille koirille, jotka saattavat pelästyä ympäristön ääniä tai yllättäviä tilanteita ulkoiluilla.

Webmastereiden selän tukevasta nostokahvasta koiraa saa nostettua/avustettua tasapainoisesti. Rinta- ja vatsaremmit ovat pehmustettuja.

Web Master -valjaissa on erinomaiset säätömahdollisuudet: viisi eri säädettävää kohtaa.

Web Master -koiran valjaiden ominaisuudet

  • Web Master -valjaat ovat viidestä kohdasta säädettävissä, joten ne sopivat lähes kaikenkokoisille ja -muotoisille koirille.
  • Malli on myös erittäin turvallinen, sillä siitä läpi pujahtaminen on lähes mahdotonta. Taaempi vatsaremmi estää valjaista pois peruuttamisen.
  • Erittäin laadukkaat 3M Scotchlite -heijastimet.
  • Selässä tukeva kahva, josta koiraa voi avustaa esimerkiksi autoon tai haastavassa maastossa. Kahvasta koira on myös hyvä pitää lähellä esimerkiksi ohituksissa.

Web Master -valjaiden koon valinta

Koko valitaan ensisijaisesti koiran rinnanympäryksen mukaan. Jos koira jää kokojen väliin, kannattaa Web Master -valjaassa valita pienempi koko.

Koko
Koiran
rinnanympärys
Rotuesimerkki
XXS
33-43 cm

XS
46-56 cm
kettuterrieri
S
56-69 cm
lagotto
M
69-81 cm
labradori, belgianpaimenkoira
L/XL
81-107 cm
saksanpaimenkoira, malamuutti, saksanseisojauros


Katso oheisesta videosta, miten mittaat koiran rinnanympäryksen.


Mikäli kaipaat Web Masterista keveämpää versiota, jossa on yhtenäinen rinta-vatsakappale, kannattaa tutustua Ruffwear Flagline -valjaisiin.

Paino:
500 g