Ruffwear Web Master
Ruffwear Web Master Ruffwear Web Master Ruffwear Web Master Ruffwear Web Master Ruffwear Web Master

Ruffwear Web Master

Ruffwear
79,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tukevat ja varmasti päällä pysyvät valjaat koirallesi. Retkeilijöiden klassikko! Varastosta loppuneiden kokojen toimitusaika-arvio tilauksesta n. 1.5 viikkoa.

Ruffwear Webmaster-valjaat ovat erityisesti retkeilijöiden ja rescuekoirien suosiossa. 

Web Master -valjaat toimivat erinomaisesti esimerkiksi haastavassa maastossa liikuttaessa. Ne ovat suosittu valinta myös kuntoutuskäyttöön, vanhoille koirille tai koirille, joilla on tapana rimpuilla itsensä irti normaaleista valjaista/pannasta.

Webmastereiden selän tukevasta nostokahvasta koiraa saa nostettua/avustettua tasapainoisesti. Rinta- ja vatsaremmit ovat pehmustettuja. Web Masterista on erinomaiset säätömahdollisuudet ja taaempi, kylkiluiden taakse sijoittuva poikittaisremmi estää koiraa peruuttamasta pois valjaista. Täten ne sopivat erinomaisesti esim. aroille koirille.

  • Web Master -valjaat ovat viidestä kohdasta säädettävissä, joten ne sopivat lähes kaikenkokoisille ja -muotoisille koirille.
  • Malli on myös erittäin turvallinen, sillä siitä läpi pujahtaminen on lähes mahdotonta. Taaempi vatsaremmi estää valjaista pois peruuttamisen.
  • 3M Scotchlite -heijastimet.
  • Tukeva kahva selässä

Koko valitaan ensisijaisesti koiran rinnanympäryksen mukaan. Jos koira jää kokojen väliin, kannattaa Web Master -valjaassa valita pienempi koko.

KokomerkintäKoiran rinnanympärys
XXS33-43 cm
XS46-56 cm
S56-69 cm
M69-81 cm
L/XL81-107 cm


Katso oheisesta videosta, miten mittaat koiran rinnanympäryksen.


Mikäli kaipaat Web Masterista keveämpää versiota, jossa on yhtenäinen rinta-vatsakappale, kannattaa tutustua Ruffwear Flagline -valjaisiin.

Paino:
500 g