Signé LP S/Line PRO Bike Antenna
Signé LP S/Line PRO Bike Antenna Signé LP S/Line PRO Bike Antenna Signé LP S/Line PRO Bike Antenna Signé LP S/Line PRO Bike Antenna Signé LP S/Line PRO Bike Antenna Signé LP S/Line PRO Bike Antenna Signé LP S/Line PRO Bike Antenna Signé LP S/Line PRO Bike Antenna Signé LP S/Line PRO Bike Antenna Signé LP S/Line PRO Bike Antenna

Signé LP S/Line PRO Bike Antenna

Signé LP
77,90 €
Sisältää alv. 24 %

Kevyt kaulaputkiasenteinen vetoadapteri, josta antenniosa irtoaa tarvittaessa salamannopeasti pikalukituksella olevan mutterin ansiosta. Ihanan helppoa!

S/Line Pro on kevyt pyörän tai potkulaudan kaulaputken ympärille asennettava adapteri, josta jousiosa irtoaa superhelposti pikakiinnikkeen ansiosta.

S/Line Pro -vetoadapteri sopii erityisesti heille, jotka haluavat että vetoadapteri on helposti irroitettavissa pyörästä silloin kun sitä ei tarvita. Kun kiinnikeosa on paikoillaan pyörässä, ei antennin irroittamiseen tai takaisin laittamiseen tarvitse enää lainkaan työkaluja.

S/Line Pro on myös erittäin kevyt - kiinnikeosa painaa ainoastaan 32 grammaa, ja antennin kanssa yhteensä vain hieman yli 200 g! Lisäksi se on saatavilla useassa upeassa värissä.

  • Antenni irtoaa kiinnikeosasta pikakiinnikemutteria vetämällä - super helppoa! 
  • Myös takaisin asentaminen on yhtä helppoa ja nopeaa: painat vain antennin takaisin kiinnikeosan sisään, ja vapautat pikalukitusmutterin, jolloin jousi lukittuu taas paikoilleen.
  • Vetoadapteria asennettaessa ohjaustangon alla tai päällä tulee olla vähintään 10mm tilaa.
  • Soveltuu kaulaputkille, joiden halkaisija on 1 1/8" eli 28,6 mm (useimmat nykyaikaiset pyörät). Huom. tarkista siis pyöräsi kaulaputken halkaisija. Älä sekoita tätä mittaa korokepalojen halkaisijaan. Kiinnike asentuu (yleensä yhden) korokepalan tilalle, ei sen ympärille.
  • Kun kiinnikeosa on paikoillaan, ei antennin irroittamiseen tai takaisin laittamiseen tarvitse lainkaan työkaluja.
  • Superkevyt - vain 206 g
  • Jos haluat vaihdella samaa jousta kätevästi pyörästä toiseen, on S/Line Prohon saatavilla erikseen myös lisäkiinnikettä: S/Line Pro Mount Only.
  • Saatavilla upeissa väreissä oranssi, pinkki, vihreä, violetti ja tietenkin musta.
  • Muistathan että kuten muissakin vetoadaptereissa, vetoliina kiinnitetään tämänkin antennin kanssa kiinteästi pyörän rungon ympärille, ei siis milloinkaan jousen päässä olevaan silmukkaan.
Paino:
206 g