Non-stop dogwear Trekking Belt
Non-stop dogwear Trekking Belt Non-stop dogwear Trekking Belt Non-stop dogwear Trekking Belt Non-stop dogwear Trekking Belt

Non-stop dogwear Trekking Belt

Non-stop dogwear
59,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Helposti puettava ja erinomaisesti pehmustettu vetovyö ulkoiluun ja vetourheiluun

Non-Stop Dogwear Trekking Belt on perinteisen mallinen, erittäin hyvin pehmustettu vetovyö.

 Helppojen säätömahdollisuuksien ansiosta se sopii useimmille koiranomistajille niin arkilenkkeilyyn kuin myös kilpailukäyttöönkin. Jos arvostat sitä, että vetovyö pysyy paikoillaan, on helppo pukea vaikka toppahousujenkin päälle sekä nopea säätää eri käyttäjille, valitse Trekking Belt.

  • Sopii koirahiihtoon, -juoksuun, retkeilyyn ja arkikävelyille
  • Erittäin pehmeät toppaukset ja ergonominen leveä selkäosa jakavat vedon tasaisesti
  • Jalkaremmit pitävät vyön paikoillaan lantiolla (jalkaremmit saa halutessaan myös irroitettua, mutta tätä emme suosittele etenkään vahvojen koirien kanssa käytettäessä)
  • Avokoukku, josta hihnan saa nopeasti irroitettua. Halutessaan taluttimen/vetonarun voi pujottaa ensin D-lenkin läpi ja sitten avokoukkuun. Tällöin talutin ei pääse vahingossakaan irtoamaan! HUOM: Älä kiinnitä hihnaa pelkkään D-lenkkiin, sillä sitä ei ole suunniteltu kestämään vetoa.

Non-stop Trekking Belt, koon valinta:

Mittaa vyötärösi ympärys noin lantioluiden kohdalta. Koon valinnassa kannattaa ottaa huomioon myös se, aiotko käyttää vyötä myös talvella paksumpien vaatteiden kanssa. Säätövaraa on molemmissa hyvin.

  • S-koko: pehmustetun osan leveys 60 cm, vyötärön maksimiympärys 125 cm. Sopii kapealanteisille henkilöille ja junioreille. S-koon valitsevat useimmiten alle 60 kiloa painavat käyttäjät.
  • M-koko: pehmustetun osan leveys 70 cm, vyötärön maksimiympärys 140 cm. Yleisempi koko, joka sopii yleensä hyvin esim. 60-kiloiselle naiselle tai 90-kiloiselle miehelle.
  • L-koko: pehmustetun osan leveys 70 cm

Erilaisiin vetovyömalleihin voit tutustua Traildogin vetovyön valintaopassivulla.