Non-stop dogwear Trekking Belt
Non-stop dogwear Trekking Belt Non-stop dogwear Trekking Belt Non-stop dogwear Trekking Belt Non-stop dogwear Trekking Belt

Non-stop dogwear Trekking Belt

Non-stop dogwear
59,90 €
Sisältää alv. 24 %

Helposti puettava ja erinomaisesti pehmustettu perinteinen vetovyö. Liinan kiinnitys suoraan avokoukkuun tai kiinteästi varmistuslenkin kautta.

Non-Stop Dogwear Trekking Belt on perinteisen mallinen, erittäin hyvin pehmustettu vetovyö.

Reilujen säätömahdollisuuksien ansiosta Trekking Belt sopii useimmille koiranomistajille niin arkilenkkeilyyn, päiväretkeilyyn kuin vetourheilun kilpailukäyttöönkin. Jos arvostat sitä, että vetovyö pysyy paikoillaan, on helppo pukea vaikka toppahousujenkin päälle sekä näppärä säätää eri käyttäjille, valitse Trekking Belt.

Non-stop dogwear Trekking Belt -vetovyön ominaisuudet

  • Sopii koirahiihtoon, -juoksuun, retkeilyyn ja arkikävelyille
  • Erittäin pehmeät toppaukset ja ergonominen leveä selkäosa jakavat vedon tasaisesti
  • Jalkaremmit pitävät vyön paikoillaan lantiolla (jalkaremmit saa halutessaan myös irroitettua, mutta tätä emme suosittele etenkään vahvojen koirien kanssa käytettäessä)
  • Avokoukku, josta hihnan saa nopeasti irroitettua. Avokoukku tai paniikkihaka on pakollinen koirahiihtokilpailuissa. Halutessaan taluttimen/vetonarun voi pujottaa ensin D-lenkin läpi ja sitten avokoukkuun. Tällöin talutin ei pääse vahingossakaan irtoamaan! HUOM: Älä kiinnitä hihnaa pelkkään D-lenkkiin, sillä sitä ei ole suunniteltu kestämään vetoa.
  • Varusteltavissa Non-stop dogwear Trekking Belt -varustelaukulla, jonne mahtuu esim. kamera, taukotakki, evästä ja juomapullo.

Non-stop Trekking Beltin koon valinta

Mittaa vyötärösi ympärys noin lantioluiden kohdalta. Mallaa mittanauhalla, että harkitsemasi koon pehmustetun takaosan leveys yltää hiukan lantioluidesi etupuolelle. Juuri lantioluiden kohdalle loppuva pehmuste voi tuntua vedossa ikävältä.

Koon valinnassa kannattaa ottaa huomioon myös se, jos aiot käyttää vyötä talvella paksujen toppahousujen kanssa.

  • S-koko: pehmustetun osan leveys 60 cm, vyötärön maksimiympärys 125 cm. Sopii kapealanteisille henkilöille ja junioreille. S-koon valitsevat useimmiten alle 55 kiloa painavat käyttäjät.
  • M-koko: pehmustetun osan leveys 70 cm, vyötärön maksimiympärys 140 cm. Yleisin koko. Sopii yleensä hyvin esim. 60-kiloiselle naiselle tai 90-kiloiselle miehelle.
  • L-koko: pehmustetun osan leveys 80 cm.  

Erilaisiin vetovyömalleihin voit tutustua Traildogin vetovyön valintaopassivulla.

Paino:
600 g