WAW Sport Leash
WAW Sport Leash WAW Sport Leash WAW Sport Leash WAW Sport Leash

WAW Sport Leash

WAW Pet
4,90 €
Sisältää alv. 24 %

WAW Sport Leash on super kevyt liina esim. koirajuoksuun ja -pyöräilyyn! 

WAW Sport Leash itsessään on joustamatonta nauhaa, ja se on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä WAW Sport jouston kanssa. Yhdistettynä ne muodostavat markkinoiden kevyimmän joustavan vetoliinan. Lisäksi liinassa yhdistyy keveyden lisäksi WAW Sport jouston edut, eli häviötön voiman välitys koiran ja juoksijan välillä sekä tehokas nykäysten vaimennus. Tavalliseen, pitkällä joustomatkalla olevaan vetoliinaan verrattuna liina ei hävitä koiran energiaa venymiseen, vaan voima välittyy tehokkaasti juoksijan tai pyöräilijän liikuttamiseen.

WAW Sport Leashia on saatavilla kahdessa eri pituudessa, ja lisäksi liitosnauha pyörään/kickbikeen kiinnittämiseen. Voit valita itse käytätkö karabiinia/lukkoa vai kiinnitätkö liinan pujottamalla. Pyörän/kickbiken kanssa toimii esim. yhdistelmä: liitosnauha-(karabiini)-WAW Sport-WAW Sport Leash 165 cm-(karabiini). Juostessa treenatessa esim: WAW Sport ja WAW Sport Leash 85 cm (+karabiini). Huomioi kuitenkin kilpailusäädökset: koirajuoksussa liinan pituus on venytettynä oltava 1.5–2.5 m ja koirapyöräilyssä 2–3 m.

Mitat & painot (ei sis. WAW joustoa):
Liitosnauha: 40 cm, 8 g
Canicross/koirajuoksu: 85 cm, 13 g (lisää halutessasi/kilpailuja ajatellen liitosnauhat)
Koirapyöräily/kickbike: 165 cm, 22 g (lisää halutessasi/kilpailuja ajatellen liitosnauha)

Kaikkien Sport Leashien leveys on 10mm.

Erikseen ostettavien WAW Sport-joustojen painot:
WAW Sport L: 36 g
WAW Sport XL: 53 g
WAW Sport XXL: 72 g

WAW Sport Leashin voi pujottaa suoraan vetovaljaiden tai vetovyön lenkkiin, tai siihen voi lisätä lukon: esim: Non-stop dogwear CaniX Belt Carabiner.