Yedoo Mushing Antenna
Yedoo Mushing Antenna Yedoo Mushing Antenna

Yedoo Mushing Antenna

Yedoo
44,90 €
Sisältää alv. 24 %

Kaulaputken ympärille asennettava vetoadapteri pyörään tai potkulautaan. Sopii myös pyöriin, joihin normaali runkokiinnitteinen vetoadapteri ei mahdu.

Heti saatavilla yli 5 kpl

Yedoo Mushing Antenna -koiranjuoksutusadapteri estää vetonarun sotkeutumisen eturenkaaseen silloinkin, kun vetonaru pääsee löystymään. 

Mushing Antenna -vetoadapteri asennetaan yleensä ohjaustangon alle, kaulaputken ympärille. Jousen saa tarvittaessa ruuvattua myös irti kannattimestaan. Mushing Antenna -vetoadapteria voidaan käyttää niin polkupyörissä kuin potkupyörissäkin, joissa on normaali ohjainkannatin (alaspäin osoittavalla, ns. negatiivisella stemmillä varustettuun pyörään voidaan asentaa kannattimen päälle).

  • Vetoadapteria asennettaessa ohjaustangon alla tai päällä tulee olla vähintään 10mm tilaa.
  • Soveltuu kaulaputkille, joiden halkaisija on 1 1/8" eli 28,6 mm (useimmat nykyaikaiset maastopyörät).
  • Ei sovi yhteen Kickspark-potkukelkkojen kanssa.

HUOM:  Älä kiinnitä vetoliinaa adapterin päässä olevaan silmukkaan. Vetoliina kiinnitetään aina pyörän rungon ympärille. Käytä aina joustavaa vetoliinaa. Vetoadaptereiden ideana on kannatella vetoliinaa, eikä sitä ole suunniteltu siihen, että veto tulee itse jouseen. Adapterin kierrejousen tarkoituksena mahdollistaa adapterin taipuminen sivusuunnassa.

Yedoo Mushing Antennan mitat:

  • pituus 52 cm
  • paino 230 g
  • 1 1/8" kaulaputkille
Pituus:
2 cm
Korkeus:
52 cm
Leveys:
4 cm
Paino:
230 g