Kickbiket ja potkulaudat

Isorenkainen potkulauta/potkupyörä on kätevä menopeli sekä omaan kuntoharjoitteluun että erityisesti koiran lenkittämiseen ja vetourheilun harrastamiseen.

Moni kokee potkulautailun koirapyöräilyä helpommaksi, sillä potkulaudan päällä on matalemmalla kuin pyörän satulassa. Eri mallit eroavat toisistaan esim. renkaiden koon, jarrujen tyypin ja jousituksen osalta. Pohditaan yhdessä, mikä olisi juuri teidän käyttöönne sopivin malli.

Kauttamme on tilattavissa kaikki alla mainittujen merkkien mallit. Kuljetuksella tilattavat potkulaudat toimitetaan laatikossa n. 90% kasattuna. Tuotteen voit myös noutaa meiltä Espoosta ajokuntoon kasattuna.

MYÖS VUOKRAUS- ja TESTILENKKIMAHDOLLISUUS ESPOOSSA! Ota yhteyttä ja sovi sopiva aika.


SAATAVUUDET KESÄLLÄ 2021: 
Globaalin tilanteen vuoksi useimpien pyörävalmistajien tuotannossa on hidasteita osien puutteellisen saatavuuden vuoksi. Tämä vaikuttaa myös potkulautojen saatavuuteen:

  • Kostka: tällä hetkellä saatavilla mallit Tour Fun ja Hill Fun, toimitusaika noin 1.5 viikkoa. Mushing Racer Maxin toimitusaika-arvio elokuun puolivälissä. Kostka-mallien koottuja myyntikappaleita saatavilla vaihtelevasti myös Espoon varastoltamme heti.
  • Axaeco: tilattavissa tällä hetkellä normaalisti, toimitusaika noin 1.5 viikkoa.
  • Kickbike: Ennakkotilattavissa erittäin rajoitetusta erästä, joka saapumassa elokuussa. Suosittelemme ehdottomasti ennakkotilauksen jättämistä, mikäli haluat tulevasta erästä omasi.
  • Doxtor: toistaiseksi ei saatavilla