Lumac Sledding
Lumac Sledding valmistaa korkealaatuisia valjakkourheiluvarusteita, jotka pääsevät tuotantoon vasta hyvin pitkän ja kriittisen tuotetestauksen päätteeksi. Tuotteet suunnitellaan Ranskassa ja valmistetaan Virossa ja Tsekissä.
  • Näkymä
185,00 €

Lumacin isoin lumiankkuri jopa 16 koiran valjakolle. Ykkösvalinta isoille tiimeille ja pehmeälle lumelle.

8,90 €

Lumacin kevyt ja kestävä joustamaton pidennyspala vetoliinoihin. Pituus 50 cm. Yhdistä esim. Heliumiin tai Monoon.

15,90 €

MD-valjakon johtajakoirien/kärkikoiran liinaosio: vetoliinat ja seisinki. Varastostamme loppuneiden toimitusaika tilauksesta n. 2 viikkoa.

50,90 €

MD-valjakon pyöräkoirien liinaosio: pääliina, vetoliinat ja seisingit. Dyneemaa. Varastostamme loppuneiden toimitusaika tilauksesta n. 2 viikkoa.

49,90 €

MD-valjakon tiimikoirien liinaosio: pääliina, vetoliinat ja seisingit. Dyneemaa. Varastostamme loppuneiden toimitusaika tilauksesta n. 2 viikkoa.

129,00 €

Lumacin laadukas, kevyt, 1.25 kg painava lumiankkuri rekeen. Soveltuu max. 8 koiran valjakolle. Myös kisaajien suosima ankkurimalli.

42,90 €

Huippulaadukkaalla joustolla oleva kevyt vetoliina mm. koirapyöräilyyn, -hiihtoon ja retkeilyyn.

35,90 €

Huippulaadukkaalla joustolla oleva erittäin kevyt vetoliina canicrossiin: keskikokoisten/pienehköjen koirien versio

19,90 €

Kevyt ja kestävä jakaja kahdelle koiralle vetoliinaan. Lukot irroitettavissa. Sopii myös 1 koiran vetoliinan pidentämiseen.

50,90 €

Sprinttivaljakon pyöräkoirien liinaosio: pääliina, vetoliinat ja seisingit. Dyneemaa. Varastostamme loppuneiden toimitusaika tilauksesta n. 2 viikkoa.

15,90 €

Sprinttivaljakon johtajakoirien/kärkikoiran liinaosio: vetoliinat ja seisinki. Varastostamme loppuneiden toimitusaika tilauksesta n. 2 viikkoa.

49,90 €

Sprinttivaljakon tiimikoirien liinaosio: pääliina, vetoliinat ja seisingit. Dyneemaa. Varastostamme loppuneiden toimitusaika tilauksesta n. 2 viikkoa.

35,90 €

Huippulaadukkaalla joustolla oleva kevyt, vain 95 grammaa painava vetoliina. Sopii erityisesti canicrossiin.