Lumac Sledding
Lumac Sledding valmistaa korkealaatuisia valjakkourheiluvarusteita, jotka pääsevät tuotantoon vasta hyvin pitkän ja kriittisen tuotetestauksen päätteeksi. Tuotteet suunnitellaan Ranskassa ja valmistetaan Virossa ja Tsekissä.
  • Näkymä
33,90 €

Huippulaadukkaalla joustolla oleva kevyt, vain 95 grammaa painava vetoliina. Sopii erityisesti canicrossiin.

49,90 €

Sprinttivaljakon tiimikoirien liinaosio: pääliina, vetoliinat ja seisingit. Dyneemaa. Varastostamme loppuneiden toimitusaika tilauksesta n. 2 viikkoa.

15,90 €

Sprinttivaljakon johtajakoirien/kärkikoiran liinaosio: vetoliinat ja seisinki. Varastostamme loppuneiden toimitusaika tilauksesta n. 2 viikkoa.

50,90 €

Sprinttivaljakon pyöräkoirien liinaosio: pääliina, vetoliinat ja seisingit. Dyneemaa. Varastostamme loppuneiden toimitusaika tilauksesta n. 2 viikkoa.

17,90 €

Kevyt ja kestävä jakaja kahdelle koiralle vetoliinaan tai normaaliin taluttimeen. Lukot irroitettavissa. Sopii myös 1 koiran vetoliinan pidentämiseen.

33,90 €

Huippulaadukkaalla joustolla oleva erittäin kevyt vetoliina canicrossiin: pienempien koirien versio

39,90 €

Huippulaadukkaalla joustolla oleva kevyt vetoliina mm. koirapyöräilyyn, -hiihtoon ja retkeilyyn.

129,00 €

Lumacin laadukas, kevyt, 1.25 kg painava lumiankkuri rekeen. Soveltuu max. 8 koiran valjakolle. Myös kisaajien suosima ankkurimalli.

49,90 €

MD-valjakon tiimikoirien liinaosio: pääliina, vetoliinat ja seisingit. Dyneemaa. Varastostamme loppuneiden toimitusaika tilauksesta n. 2 viikkoa.

50,90 €

MD-valjakon pyöräkoirien liinaosio: pääliina, vetoliinat ja seisingit. Dyneemaa. Varastostamme loppuneiden toimitusaika tilauksesta n. 2 viikkoa.

15,90 €

MD-valjakon johtajakoirien/kärkikoiran liinaosio: vetoliinat ja seisinki. Varastostamme loppuneiden toimitusaika tilauksesta n. 2 viikkoa.