Ruffwear
Yhdysvaltalainen Ruffwear on edelläkävijä koirien outdoor-varusteissa. Ruffwearin tuotteet suunnitellaan samoista lähtökohdista kuin ihmistenkin retkeily- ja harrastusvarusteet: materiaalien ja laadun on oltava kestävää ja ensiluokkaista. Ruffwearin varusteissa onkin usein esimerkiksi kiipeilyvarusteista tuttuja elementtejä.
  • Näkymä
229,00 €

Koirareppujen ehdoton kunkku, jota voi käyttää myös pelkkänä valjaana. Laatua ja käyttöominaisuuksia arvostavalle vaeltajalle.

109,00 €

Markkinoiden suosituin koiran reppu! Hinta-laatusuhde on Approach Packissa kohdillaan, ja se istuu mainiosti hyvin monille koirille.

19,90 €

Uskomattoman pieneen tilaan pakkautuva matkakuppi koiralle. Sujahtaa vaikka juoksutrikoiden taskuun.

45,90 €

Lyhyt Y-valjas arkiulkoiluun ja retkeilyyn Ruffwearilta. Monipuoliset säädöt ja laadukkaat materiaalit!

79,90 €

Tukevat ja varmasti päällä pysyvät valjaat koirallesi. Retkeilijöiden klassikko! Varastosta loppuneiden kokojen toimitusaika-arvio tilauksesta n. 1.5 viikkoa.

29,90 €

Erittäin kauas näkyvä, USB-ladattava huomiovalo. Valon värin saa vaihdettua kätevästi napin painalluksella: vihreä, punainen tai sininen.

79,90 € 89,90 €

Super kevyet mutta kestävät valjaat retkeilyyn tai arkeen. Yhtenäinen rintaosa ja tukeva kahva tekevät koiran avustamisesta ergonomista.

35,90 € 44,90 €

Ihanilla outdoor-henkisillä kuoseilla varustettu kevyt mutta vahva talutin, jonka pituus on näppärästi säädettävissä!

22,00 € 26,90 €

Kestävä ja tyylikäs kaulapanta heijastavalla materiaalilla ja helppokäyttöisellä pikasoljella.

42,90 €

Ruffwear Treat Trader -namitaskulla saat koirasi lempinamit mukaan kätevästi ulkoiluun tai koirankoulutukseen.

28,90 €

Upealla vuoristojärvimaisemalla varustettu koiran kokoontaittuva vesikuppi/ruokakuppi. Erinomainen retkille. Tilavuus 1 litra.

28,90 €

Upealla vuoristomaisemalla varustettu koiran kokoontaittuva vesikuppi/ruokakuppi. Erinomainen retkille. Tilavuus 1 litra.

29,90 €

Ruffwear Bivy Bowl on tilava mutta erittäin kevyt kokoontaittuva vesi-/ruokakuppi retkirekulle ulkoiluhetkiin

49,90 €

Kevyt, kokoontaittuva makuualusta koiralle vaelluksille tai vaikkapa treenien tauoille

42,90 €

Laadukas Ruffwearin lippis, jota koristaa upea vuoristojärvimaisema kera ihmisen parhaan ystävän. Koiraretkeilijän must have!

54,90 €

Erittäin laadukkat suojatossut koiralle pitävällä Vibram-kumipohjalla. Helpot pukea jalkaan!

56,90 €

Joustava hihna, jonka saa näppärästi kiinni myös vyötärölle. Sopii mainiosti koiran kanssa juoksemiseen ja pyöräilyyn. Uudistunut 2021 malli!

124,90 €

Laadukkaista materiaaleista tehty paksu makuupussi, jonka pohjaan saa integroitua makuualustan lisälämmikkeeksi.. Vettähylkivä pinta.

52,90 €

Tilava reissukassi koiran ruualle. Likaa ja hajuja hylkivää materiaalia tiiviillä sulkumekanismilla.

65,00 € 81,90 €

Switchbak Harness valjaat on suunniteltu retkeilyyn ja ulkoiluun ja siinä on kätevät taskut pienille tarvikkeille. Kuin juoksureppu koiralle!

54,90 €

Näppärä tarvikevyö / vyölaukku, jonne mahtuu mainiosti niin namit kuin muut ulkoillessa tarpeelliset pikkutavarat.

13,90 €

Kevyt ja taiteltavissa oleva juomapullo, joka ei vie tyhjänä juuri lainkaan tilaa. Kätevä vaelluksilla ja koiran repussa.

32,90 €

Kätevä pieni tarvikepussukka, jonne mahtuu koirankakkapussien lisäksi esim. avaimet ja nameja. Kiinnitettävissä napakasti vyölle tai taluttimeen: ei heilumista!

34,90 €

Kevyt ja joustava hihnan jakaja kahden koiran taluttamiseen. Voidaan yhdistää mihin tahansa taluttimeen. Sopii parhaiten pienille ja keskikokoisille koirille.