Ruffwear
Yhdysvaltalainen Ruffwear on edelläkävijä koirien outdoor-varusteissa. Ruffwearin tuotteet suunnitellaan samoista lähtökohdista kuin ihmistenkin retkeily- ja harrastusvarusteet: materiaalien ja laadun on oltava kestävää ja ensiluokkaista. Ruffwearin varusteissa onkin usein esimerkiksi kiipeilyvarusteista tuttuja elementtejä.
  • Näkymä
99,90 €

Super kevyet mutta kestävät valjaat retkeilyyn tai arkeen. Yhtenäinen rintaosa ja tukeva kahva tekevät koiran avustamisesta ergonomista.

229,90 €

Koirareppujen ehdoton kunkku, jota voi käyttää myös pelkkänä valjaana. 2022 uudistettu malli. Laatua ja käyttöominaisuuksia arvostavalle vaeltajalle.

119,90 €

Laadukas koiran reppu, joka sopii tilavuudeltaan mainiosti päivän tai parin retkille.

139,90 €

2022 uudistunut versio markkinoiden suosituimmasta koiran repusta! Hinta-laatusuhde on Approachissa kohdillaan, ja se istuu mainiosti hyvin monille koirille.

34,90 €

Kevyt ja joustava hihnan jakaja kahden koiran taluttamiseen. Voidaan yhdistää mihin tahansa taluttimeen. Sopii parhaiten pienille ja keskikokoisille koirille.

32,90 €

Kätevä pieni tarvikepussukka, jonne mahtuu koirankakkapussien lisäksi esim. avaimet ja nameja. Kiinnitettävissä napakasti vyölle tai taluttimeen: ei heilumista!

13,90 €

Kevyt ja taiteltavissa oleva juomapullo, joka ei vie tyhjänä juuri lainkaan tilaa. Kätevä vaelluksilla ja koiran repussa.

54,90 €

Näppärä tarvikevyö / vyölaukku, jonne mahtuu mainiosti niin namit kuin muut ulkoillessa tarpeelliset pikkutavarat.

65,00 € 81,90 €

Switchbak Harness valjaat on suunniteltu retkeilyyn ja ulkoiluun ja siinä on kätevät taskut pienille tarvikkeille. Kuin juoksureppu koiralle!

52,90 €

Tilava reissukassi koiran ruualle. Likaa ja hajuja hylkivää materiaalia tiiviillä sulkumekanismilla.

124,90 €

Laadukkaista materiaaleista tehty paksu makuupussi, jonka pohjaan saa integroitua makuualustan lisälämmikkeeksi.. Vettähylkivä pinta.

56,90 €

Joustava hihna, jonka saa näppärästi kiinni myös vyötärölle. Sopii mainiosti koiran kanssa juoksemiseen ja pyöräilyyn. Uudistunut 2021 malli!

54,90 €

Erittäin laadukkat suojatossut koiralle pitävällä Vibram-kumipohjalla. Helpot pukea jalkaan! Sopivat erityisen hankaliin maastoihin tai tassuvammojen suojaksi.

49,90 €

Kevyt, kokoontaittuva makuualusta koiralle vaelluksille tai vaikkapa treenien tauoille

29,90 €

Ruffwear Bivy Bowl on tilava mutta erittäin kevyt kokoontaittuva vesi-/ruokakuppi retkirekulle ulkoiluhetkiin

28,90 €

Upealla vuoristomaisemalla varustettu koiran kokoontaittuva vesikuppi/ruokakuppi. Erinomainen retkille. Tilavuus 1 litra.

28,90 €

Upealla vuoristojärvimaisemalla varustettu koiran kokoontaittuva vesikuppi/ruokakuppi. Erinomainen retkille. Tilavuus 1 litra.

42,90 €

Ruffwear Treat Trader -namitaskulla saat koirasi lempinamit mukaan kätevästi ulkoiluun tai koirankoulutukseen.

38,90 €

Ruffwear Ridgeline Leash on erittän kevyt ja pienikokoinen joustava talutushihna ulkoiluun ja lenkille.

22,00 € 26,90 €

Kestävä ja tyylikäs kaulapanta heijastavalla materiaalilla ja helppokäyttöisellä pikasoljella.

79,90 € 89,90 €

Super kevyet mutta kestävät valjaat retkeilyyn tai arkeen. Yhtenäinen rintaosa ja tukeva kahva tekevät koiran avustamisesta ergonomista.

32,90 €

Erittäin kauas näkyvä, USB-ladattava huomiovalo. Valon värin saa vaihdettua kätevästi napin painalluksella: vihreä, punainen tai sininen.

79,90 €

Tukevat ja varmasti päällä pysyvät valjaat koirallesi. Retkeilijöiden ja rescuekoirien klassikko! Koiraa on helppo avustaa ja jarru estää valjaista karkaamista.

45,90 €

Lyhyt Y-valjas arkiulkoiluun ja retkeilyyn Ruffwearilta. Monipuoliset säädöt ja laadukkaat materiaalit!

21,90 €

Uskomattoman pieneen tilaan pakkautuva matkakuppi koiralle. Sujahtaa vaikka juoksutrikoiden taskuun.

99,90 € 109,00 €

Markkinoiden suosituin koiran reppu! Hinta-laatusuhde on Approach Packissa kohdillaan, ja se istuu mainiosti hyvin monille koirille.

229,00 €

Koirareppujen ehdoton kunkku, jota voi käyttää myös pelkkänä valjaana. Laatua ja käyttöominaisuuksia arvostavalle vaeltajalle.