3.4.-3.5.2020 käynnissä ollut Suomen ensimmäinen virtuaalinen koirajuoksukisa eli Traildog Virtual Canicross Challenge keräsi huimat 177 innokasta osallistujaa ympäri Suomen. Suuri kiitos kaikille mukana olleille! Tilaa uutiskirjeemme etusivulta, mikäli haluat saada sähköpostitse tiedon tulevista tapahtumistamme.

TRAILDOG VIRTUAL CANICROSS CHALLENGE 2020 - TULOKSET

Lopullinen tuloslista päivitetty 5.5.2020 klo 21:15.
Viikkoarvontojen voittajat:

VIIKKO 1: Back on Track koiran verkkoloimi: Laura Kostamo
VIIKKO 2: Fitdog-tuotepaketti: Toni Lahdensivu
VIIKKO 3: Traildog.fi-lahjakortti 50 €, Sara Partala
VIIKKO 4: Non-stop dogwear Backpack + goodies: Minttu Ruohomäki


SYKSYN 2020 uusi virtuaalijuoksutapahtuma: Traildog Virtual Canicross Sprint


Suuri kiitos kaikille mukana olleille! Jatkoa on varmasti luvassa tulevaisuudessa, joten otathan seurantaan sekä verkkosivumme että Facebook-sivumme ja Instagram-tilimme, jos haluat olla mukana. Koirajuoksuun eli canicrossiin lajina voit tutustua tästä.


Traildog Virtual Canicross Challenge

TRAILDOG VIRTUAL CANICROSS CHALLENGE 2020

 1. Juokse koirasi kanssa 3 km matka

 2. Tallenna suorituksesi GPS-jälki

 3. Jaa suorituksesi linkki Traildogille sähköpostitse

 4. Seuraa sijoittumistasi ja jännitä!

Traildog Finland järjestää Suomen ensimmäisen virtuaalisen canicross-kisan!
Kevään vetourheilutapahtumien peruunnuttua Traildog järjestää kilpailun, joka ei vaadi kokoontumista, eikä katso aikaa tai paikkaa. Vain sinä ja koirasi - ja koko muu Suomi!

Osallistuminen on ilmaista ja kaikille avointa!

MISSÄ - Sinä valitset!

Osallistua voit missä vain sinulle ja koirallesi sopivalla reitillä. Tutulla lenkkipolulla, hiekkatiellä tai maastossa - kunhan se on turvallista ja saat aikaiseksi sopivan mittaisen lenkin. Kisaa varten kannattaa valita mahdollisimman tasainen reitti, mutta jokainen voi toki haastaa itseään lisäämällä muutaman tiukan ylämäen ;) . Reitin ei tarvitse olla ympyrän muotoinen, kunhan matkan pituudeksi tulee 3 km.

Pyri välttämään ruuhkaisia ulkoilualueita ja -aikoja. Pidä riittävä väli muihin ulkonaliikkujiin ja noudata muutenkin viranomaisohjeita COVID-19 liittyen.

MITEN - Canicrossaten / juosten

Juokse koirasi kanssa 3.00 km pituinen matka ja tallenna se jollain GPS:iä hyödyntävällä laitteella, esimerkiksi urheilukellolla tai kännykällä. Juoksu on suoritettava kilpailuajankohdan sisällä. Et siis voi osallistua aikaisemmin tehdyllä suorituksella. Voit osallistua kaksi (2) kertaa, eli aikaisemman tuloksen parantaminen on mahdollista! Parempi tulos jää voimaan.
Juoksu suoritetaan yhdessä koiran kanssa, koiran ehdoilla. Voit canicrossata eli antaa koiran vetää vetovarustein tai juosta yhdessä omalla tavallasi. Koiralla on suositeltavaa olla päällä valjaat ja käytössä joustava talutin.

Jaa käyttämästäsi palvelusta linkki suoritukseen osoitteeseen: info@traildog.fi. Kirjoita viestin otsikkoon Virtual CC, nimesi ja luokkasi (esim. Virtual CC, Elli Esimerkki, miehet harraste). Kirjoita viestiin myös aikasi sekä koirasi kutsumanimi ja rotu. Huom!: Yleensä suoritus tulee olla asetettuna julkiseksi, jotta sen voi jakaa. Jakamastasi linkistä tulee päästä tarkastelemaan GPS:n piirtämää karttajälkeä.

Traildog kokoaa tulokset ja koostaa niistä tuloslistan viikottain kisan päättymiseen asti. Tulokset julkaistaan www.traildog.fi -verkkosivulla. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä vilpilliseksi tulkitut suoritukset.

VINKKI: Useimmissa urheilukelloissa/-sovelluksissa voit asettaa joko tavoitematkan tai tietyn pituisen kierroksen. Tämä helpottaa oikean matkan mittaamista. Pidä huoli, että juoksemasi matka on riittävän pitkä ja tallennat koko juoksun. Alimittaiset suoritukset hylätään. 

Älypuhelinsovelluksia, joiden avulla voit tallentaa suorituksesi, on esimerkiksi: Strava, Sportstracker, Runkeeper.

MILLOIN - Nyt!

Kilpailuaika on 3.4.-3.5.2020. Osallistua voit milloin vain tällä aikavälillä, mutta juoksu on suoritettava kilpailuajankohdan sisällä. Et siis voi osallistua aikaisemmin tehdyllä suorituksella. Päivitämme tuloslistaa sivuillemme viikottain kisan päättymiseen asti. Kilpailun voittajat julkistetaan viimeistään 6.5.2020.

LUOKAT - Kaikki mukaan

 • Naiset kilpa

 • Naiset harraste

 • Miehet kilpa

 • Miehet harraste

Jotta kilpailu pysyisi kaikille motivoivana, jaottelemme osallistujat kilpa- ja harrasteluokkiin.

Kilpaluokkiin kuuluvat kaikki ne, jotka ovat startanneet vuosina 2018-2020 virallisessa canicross-luokassa TAI tietävät/tuntevat muutoin tasonsa puolesta kuuluvansa kilpasarjaan. Kannustamme kovakuntoisia osallistumaan rohkeasti kisaluokkaan, vaikkei canicrossista olisikaan välttämättä pitkää kokemusta.
Harrasteluokkiin on vapaa osallistuminen kaikille koirajuoksusta kiinnostuneille! Sinulla EI tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.

Jokainen valitsee luokkansa omatunnon mukaan. Pidetään kilpailu reiluna. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan ikään, vetokaverin rotuun tai kokemukseen katsomatta. Osallistua voi myös lainakoiralla, ja sama koira voi olla juoksukaverina useammalla ihmisosallistujalla.

PALKINNOT + arvonta

Palkitsemme kisan nopeimman naisen ja nopeimman miehen niin harraste- kuin kilpaluokista.

Lisäksi arvomme viikottain kaikkien osallistuneiden kesken hienoja tuotepalkintoja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Näitä paljastamme haasteen edetessä. Arvonnassa on mukana automaattisesti kaikki haasteeseen suorituksensa lähettäneet. Eli mukaan kannattaa tulla tasosta riippumatta! Ja mitä aikaisemmassa vaiheessa tulet mukaan, sitä paremmat arvontamahdollisuudet sinulla on.

VIIKKOPALKINTO 1: Back on Track Verkkoloimi koiralle (arvonnassa mukana kaikki su 12.4 klo 23:59 mennessä tuloksensa lähettäneet)
VIIKKOPALKINTO 2: Fitdog tuotepaketti (nesteytysjuomajauhe 600g, palautusjuomajauhe 600g, sekoituspullo). (arvonnassa mukana kaikki su 19.4 klo 23:59 mennessä tuloksensa lähettäneet)
VIIKKOPALKINTO 3: Lahjakortti Traildog.fi verkkokauppaan, arvo: 50 € (arvonnassa mukana kaikki su 26.4 klo 23:59 mennessä tuloksensa lähettäneet)
VIIKKOPALKINTO 4: Non-stop dogwear Backpack + goodies (arvonnassa mukana kaikki su 3.5 klo 23:59 mennessä tuloksensa lähettäneet)

KISAN TUKEMINEN

Traildog Virtual Canicross-haasteeseen osallistuminen on ilmaista ja kaikille avointa, mutta voit halutessasi tukea järjestäjää kilpailun organisoinnissa hankkimalla kilpailun tukituotteen.

 • 0,00 EUR - WHOA! Mukana kisassa!
 • 10,00 EUR - GEEHAW! Kiitos! Olet mukana mahdollistamassa kilpailun järjestämistä vapaaehtoisella osallistumismaksulla. 
 • 25,00 EUR - TRAIL! Kilpailuun osallistumisen lisäksi saat tapahtuman virallisen t-paidan!

Tuotteen voit lunastaa verkkokauppamme kautta tästä. Mikäli tukituotteita myydään kilpailun aikana yhteensä vähintään 30 kpl, lisäämme kaikkien osallistujien kesken arvottavaksi myös huikean extrapalkinnon!

Jakaessasi kuvia treeneistä tai suorituksestasi somessa voit käyttää hashtageja #followthetail #traildogvirtualcanicross ja @traildog.fi niin jaamme niitä tilillämme. Haasta myös kaverisi mukaan (älkää kuitenkaan juosko yhdessä)! Voit kutsua muita mukaan haasteeseen esim. jakamalla Facebook-tapahtumasivun.

DISCLAIMER

 • Noudata viranomaisten ohjeistuksia COVID-19:ään liittyen! Vältä ruuhkaisimpia aikoja ulkoilureiteillä, pidä riittävästi väliä muihin ulkoilijoihin, juokse mieluiten yksin koirasi kanssa! Urheile vain terveenä. Koskee myös koiraa.

 • Traildog Finland pidättää oikeuden siirtää tai muuttaa kilpailuaikaa olosuhteiden niin vaatiessa.

 • Kilpailu ei ole virallinen eikä Traildog Finland ole vastuussa osallistujista. Jokainen juoksee omalla vastuullaan.

 • Kilpailu on leikkimielinen ja sen onnistuminen on kaikista osallistujista kiinni. Ollaan reiluja ja rehtejä toisillemme! 

 • Suorituksia tarkastellaan tarkemmin satunnaisotannalla. Traildog Finlandilla on oikeus hylätä osallistuja, jos suorituksessa epäillään vilppiä tai epäurheiljamaisuuksia.

YHTEISTYÖSSÄ mm.:

 

   Vielä jotain pientä koirallesi? Yli 100 € tilaukselle saat ilmaisen toimituksen!
12,90 €

Koiraharrastajien keskuudessa suureen suosioon noussut suomalainen tassuvaha. Luomua! Sopii niin kuiville anturoille kuin muihin iho-ongelmiin.

5,50 €

Mush Vainu Naudankeuhko sopii mainiosti koiralle herkulliseksi pureskeltavaksi välipalaksi reissussa. Super kevyttä kantaa mukana vaelluksillakin.

19,90 €

WAW joustopala vaimentaa tehokkaasti nykäyksiä mutta ei heikennä kontrollia koiraan. Erittäin kestävää ja kevyttä muoviseosta. Sopii kaikenkokoisille koirille.

9,90 €

Sanoiko joku Traildogin tuubihuivi? YES! Lämmin, tyylikäs ja valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Get it!

7,90 €

Kevyt ruoka-/juomakuppi retkikäyttöön. Kevyt ja helppo pitää puhtaana.

29,90 €

Kattava koiran ensiapupakkaus, joka on helppo ottaa retkille tai pitää vaikkapa autossa.

1,90 €

100% maatuvat koirankakkapussit kantokahvoilla: helppo sitoa kiinni!

4,50 €

Vastuullisen koiranomistajan must-have! Kätevä koirankakkapussin pidike, jolla käytetyn pussin saa roikkumaan esimerkiksi hihnaan.

7,90 €

100% tuoreesta lohesta valmistetut lohimakupalat. Terveellistä ja herkullista! Helppo palkkionami tai lisäenergia retkille.

14,90 €

8 cm pitkä ja erittäin kestävä karabiinihaka varmatoimisella ruuvilukituksella: kun haluat varmistaa ettei koira pääse irti missään tilanteessa. Paino 26 g.

15,90 €

Veteen sekoitettava juomajauhe koiran energiavarastojen ja nestetasapainon täydentämiseen.

15,90 €

Perunapohjainen palautusjuomajauhe aktiivisille koirille. Täydentää koiran glykogeenivarastot rasituksen jälkeen nopeuttaen lihasten palautumista.

13,90 €

Puhdasta, laadukasta norjalaista Omega-3 kalaöljyä koiralle kätevässä pumppupullossa.

15,90 €

Mush Vaisto Freeze Dried (nauta-kalkkuna-lohi) on painoltaan superkevyttä pakastekuivattua raakaruokaa. Loistava koiran ruokavalinta vaelluksille ja reissuun.

7,90 €

Mush Vainu Naudan henkitorvet sopivat mainiosti koiralle herkulliseksi pureskeltavaksi välipalaksi reissussa. Super kevyttä kantaa mukana vaelluksillakin.

26,90 €

Viiltosuojatut, kumipinnoitetut suojatossut koiralle ympärivuotiseen käyttöön. Kevyet, kestävät ja kosteutta hylkivät. Myös liukkaille pinnoille kuten jäälle.

4,90 €

Lihaisa, kiinteä koiranmakkara. Kiinteän koostumuksen ansiosta leikkaantuu mainiosti ja siististi palkkionameiksi. Sopii myös lihaisaksi reissuevääksi!

4,90 €

Lihaisa, kiinteä koiranmakkara. Kiinteän koostumuksen ansiosta leikkaantuu mainiosti ja siististi palkkionameiksi. Sopii myös lihaisaksi reissuevääksi!

4,90 €

Lihaisa, kiinteä koiranmakkara. Kiinteän koostumuksen ansiosta leikkaantuu mainiosti ja siististi palkkionameiksi. Sopii myös lihaisaksi reissuevääksi!

5,90 €

Herkullisia lihaisia makupalatikkuja, jotka on helppo napata mukaan vaikkapa juoksutrikoiden tai lenkkitakin taskuun.

5,90 €

Herkullisia lihaisia makupalatikkuja, jotka on helppo napata mukaan vaikkapa juoksutrikoiden tai lenkkitakin taskuun.

5,90 €

Herkullisia lihaisia makupalatikkuja, jotka on helppo napata mukaan vaikkapa juoksutrikoiden tai lenkkitakin taskuun.

7,90 €

Koirien oma energiapatukka! Sopii niin lisäenergiaksi korkeassa rasituksessa kuin toipuville koirille.

17,90 €

Erittäin kätevä juomapullon ja koiran vesikupin yhdistelmä. Jokaisen koiranomistajan must-have!

22,90 €

Erittäin kätevä juomapullon ja koiran vesikupin yhdistelmä. Jokaisen koiranomistajan must-have!