Kickbike Fat MAX
Kickbike Fat MAX Kickbike Fat MAX Kickbike Fat MAX

Kickbike Fat MAX

Kickbike Worldwide
829,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Leveärenkainen Kickbike FAT MAX on tukeva ja vakaa menopeli etenkin vahvojen koirien kanssa harrastettaessa.

Saatavuus 3 kpl

Kickbike Fat MAXin leveät renkaat sopivat maastoon kuin maastoon. Fat MAX on hyvä valinta useamman koiran kanssa vetourheilua harrastaville. 

Leveät, paksut renkaat pehmentävät menoa ja tuovat paljon pitoa ajoon. "Läskirenkailla" joustohaarukkaa ei tarvita, sillä isot renkaat vaimentavat reitille osuvat kuhmurat. Paksuissa renkaissa on lisäksi huippupito niin mutkissa kuin jarrutuksissakin. Kickbike Fat MAX on varustettu tehokkailla hydraulisilla levyjarruilla.

Massiivisesta ulkonäöstään huolimatta Fat MAX on yllättävän kevyesti rullaava menopeli. Suosittu valinta se on yleisesti vähintään kahden koiran kanssa harrastaville sekä niille potkuttelijoille, joille vakaus on vauhtia merkitsevämpi ominaisuus.

Tekniset tiedot:

RUNKOKB-MAX, alumiini
JARRUThydrauliset levyjarrut
JOUSTOHAARUKKAEi
RENGASKOKO (ETU/TAKA)26" / 20"
VANTEETalumiini FAT vanteet 26" / 20"
RENKAAT26" / 20"
VAKIOVARUSTEETseisontatuki, työkalusarja
PAINO12,5 kg
AJAJAN MAKSIMIPAINO120 kg


Koiravarusteet: Vetoadapterit ja joustavat vetoliinat valittavissa erikseen pakettihinnoin. Autamme mielellämme valinnassa.

Toimitus lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen veloituksetta! Kotiinkuljetus 13.90 € (Posti) / 14.90 € (Matkahuolto). Tuotteen voit myös noutaa täysin ajokuntoiseksi kasattuna Espoon Kilosta Traildogin varastolta.