Kickbike Fat MAX
Kickbike Fat MAX Kickbike Fat MAX Kickbike Fat MAX

Kickbike Fat MAX

Kickbike Worldwide
949,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Leveärenkainen Kickbike FAT MAX on tukeva ja vakaa menopeli etenkin vahvojen koirien kanssa harrastettaessa. Sopii mainiosti myös talvikäyttöön!

Kickbike Fat MAXin leveät renkaat sopivat maastoon kuin maastoon. Fat MAX on hyvä valinta erityisesti useamman koiran kanssa vetourheilua harrastaville.

HUOM: 2021 erä on loppuunmyyty. Kesän 2022 tehdaserään voi tehdä ennakkotilauksen jättämällä tilauksen normaalisti verkkokauppamme kautta. Huomaathan, että toimitusaika-arvio on vielä avoin.

Fat MAXin leveät, paksut renkaat pehmentävät menoa ja tuovat paljon pitoa ajoon. "Läskirenkailla" joustohaarukkaa ei tarvita, sillä isot renkaat vaimentavat reitille osuvat kuhmurat. Paksuissa renkaissa on lisäksi huippupito niin mutkissa kuin jarrutuksissakin. Kickbike Fat MAX on varustettu tehokkailla hydraulisilla levyjarruilla.

Massiivisesta ulkonäöstään huolimatta Fat MAX on yllättävän kevyesti rullaava menopeli. Suosittu valinta se on yleisesti vähintään kahden isomman koiran kanssa harrastaville sekä niille potkuttelijoille, joille vakaus on vauhtia merkitsevämpi ominaisuus. Fat Max sopii erinomaisesti myös talvella käytettäväksi.

Kickbike Fat MAXin varusteet

Fat MAXiin kuuluu vakiona seisontatuki sekä lokasuojat eteen ja taakse.

Fat MAXin tekniset tiedot

RUNKOKB-MAX, alumiini
JARRUThydrauliset levyjarrut
JOUSTOHAARUKKAEi
RENGASKOKO (ETU/TAKA)26" / 20"
VANTEETalumiini FAT vanteet 26" / 20"
RENKAAT26" / 20"
VAKIOVARUSTEETseisontatuki, luokasuojat, työkalusarja
PAINO12,5 kg
AJAJAN MAKSIMIPAINO120 kg


Koiravarusteet: Vetoadapterit ja joustavat vetoliinat valittavissa erikseen pakettihinnoin. Autamme mielellämme valinnassa.

Toimitus lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen veloituksetta! Kotiinkuljetus 13.90 € (Posti) / 14.90 € (Matkahuolto). Tuotteen voit myös noutaa täysin ajokuntoiseksi kasattuna Espoon Kilosta Traildogin varastolta.


Muista tutustua myös potkulaudan valintaoppaaseemme >

Paino:
12.5 kg