Kickbike Fat MAX
Kickbike Fat MAX Kickbike Fat MAX Kickbike Fat MAX Kickbike Fat MAX

Kickbike Fat MAX

Kickbike Worldwide
989,00 €
Sisältää alv. 24 %

Leveärenkainen Kickbike FAT MAX on tukeva ja vakaa menopeli etenkin vahvojen koirien kanssa harrastettaessa. Sopii mainiosti myös talvikäyttöön!

Kickbike Fat MAXin leveät renkaat sopivat maastoon kuin maastoon. Fat MAX on hyvä valinta erityisesti useamman koiran kanssa vetourheilua harrastaville.

TOIMITUSAIKA: Valmistajan saapumisaika-arvio seuraavalle tehdaserälle on syyskuu 2022. Voit ennakkotilata omasi verkkokaupastamme nyt. Asiakastoimitukset tapahtuvat tilausjärjestyksessä. 
Tutustu myös tsekkiläisen Kostkan fättiversioon: Monster Max Dog.

Kickbike Fat MAXin leveät, paksut renkaat pehmentävät menoa ja tuovat paljon pitoa ajoon. "Läskirenkailla" joustohaarukkaa ei tarvita, sillä isot renkaat vaimentavat reitille osuvat kuhmurat. Paksuissa renkaissa on lisäksi huippupito niin mutkissa kuin jarrutuksissakin. Kickbike Fat MAX on varustettu tehokkailla hydraulisilla levyjarruilla, joten se sopii hyvin myös useamman koiran vetoharrastukseen.

Massiivisesta ulkonäöstään huolimatta Kickbike Fat MAX on yllättävän kevyesti rullaava menopeli. Fat Max sopii erinomaisesti myös talvella käytettäväksi.

Kickbike Fat MAXia kannattaa siis harkita erityisesti silloin, jos:

  • harrastat vetourheilua yhden tai useamman isomman koiran kanssa,
  • tarkoituksenasi on ajella myös epätasaisia metsäpolkuja,
  • vakaus on sinulle huippuvauhteja tärkeämpi ominaisuus,
  • tai haluat jatkaa potkuttelua läpi talven, myös lumella.

Kickbike Fat MAXin varusteet

Fat MAXiin kuuluu vakiona seisontatuki sekä lokasuojat eteen ja taakse. Lisäksi Fat MAXin voi varustella koiravetovarustein eli vetoadapterilla ja joustoliinalla. Autamme mielellämme valinnassa, jos jokin mietityttää.

Fat MAXin tekniset tiedot

RUNKOKB-MAX, alumiini
JARRUThydrauliset levyjarrut
JOUSTOHAARUKKAEi
RENGASKOKO (ETU/TAKA)26" / 20"
VANTEETalumiini FAT vanteet 26" / 20"
RENKAAT26" / 20"
VAKIOVARUSTEETseisontatuki, luokasuojat, työkalusarja
PAINO12,5 kg
AJAJAN MAKSIMIPAINO120 kg


Toimitus lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen veloituksetta! Kotiinkuljetus 13.90 € (Posti) / 14.90 € (Matkahuolto). Tuotteen voit myös noutaa täysin ajokuntoiseksi kasattuna Espoon Kilosta Traildogin varastolta.


Muista tutustua myös potkulaudan valintaoppaaseemme >

Paino:
12.5 kg